Home / Sport / Fotbal / Fotbal : FC U Craiova si-a prezentat lotul din sezonul urmator !

Fotbal : FC U Craiova si-a prezentat lotul din sezonul urmator !

Fotbal : FC U Craiova si-a prezentat lotul din sezonul urmator ! 1FC U Craiova si-a propus si in acest an sa promoveze in liga secunda iar transferurile ne spun ca acesta este obiectivul echipei antrenate de Stefan Stoica . Acesta si-a definitivat staful iar acum este randul sa prezentam si jucatorii care de luni sunt sub comanda antrenorului Stefan Stoica.

In acest an , regula impusa de FRF da un pic planurile echipei peste cap dar cu siguranta din cei care sosesc zilele urmatoare in probe vor ajunge la un comun cu FC U Craiova . 

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului - Andrei Preda,FC U Craiova : A fost un meci destul de greu , vremea nu a fost de partea noastra.

Regula FRF spune ca in lotul echipei trebuie sa fie 6 juniori : 3 in primul 11 iar 3 rezerve . Acestia nu pot sa fie inlocuiti decat cu alt junior .

LOTUL DE JUCATORI AL FC U CRAIOVA PENTRU SEZONUL 2018-2019 este in acest moment format din 21 de jucatori .

Cei care au sosit in aceasta perioada sunt : Ciuca Madalin,Lupu Sabin,Surugiu Olivian,Grecu Constantin,Kovari Stefan si Calu Cosmin .

1.Ciuca Madalin
2.Dina Mihai
3.Danane Ovidiu
4.Lupu Sabin
5.Surugiu Olivian
6.Balan Claudiu
7.Calu Cosmin
8.Avram Marius
9.Dina Eduard
10.Luica Samuel
11.Uta Alexandru
12.Grecu Constantin
13.Dragomir Bogdan
14.Stefan Claudiu
15.Armaselu Alexandru
16.Raicea Alexandru
17.Vaduva Robert
18.Kovari Stefan
19.Cirstea Adrian
20.Gheorghe Andrei
21.Mogosanu Raducu

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.