Fotbal : FC U Craiova si-a reluat pregatirile pentru noul sezon sub comanda lui Stefan Stoica 1Jucatorii echipei FC U Craiova au revenit din vacanta luni, facand vizita medicala la orele pranzului la Policlinica Sportiva din Craiova.
Dupa amiaza incepand cu ora 19.00, echipa FC U Craiova a facut primul antrenament din acest sezon pe Baza Aripile din Craiova, sub comanda antrenorilor, Stefan Stoica ,Adrian Filip si Vali David .
Vali David a fost cel care a condus antrenamentul portarilor iar Stefan Stoica si Adrian Filip cu restul lotului.
Stefan Stoica a inceput in forta antrenamentul de ieri explicand faptul ca aici se doreste performanta .
La antrenamentul de ieri a fost prezenta si galeria de la Peluza Sud 1997, care a cantat si de aceasta data ca la un meci oficial continuand si in acest sezon sa fie alaturi de FC U Craiova ..
Obiectivul echipei pentru acest sezon este promovarea in Liga a 2 a, de aceea toti jucatorii din lot vor face totul pentru ca la finalul sezonului sa multumeasca suporterii care sunt alaturi de favoritii lor la fiecare meci.
In lotul echipei FC U Craiova exista cativa tineri in probe iar in curand Stefan Stoica va definitiva lotul pentru noul sezon . Sunt tineri de perspectiva si care doresc sa ramana la cea mai iubita echipa din Oltenia .

Citeste si :  Fotbal : Cristi Neamtu acum 16 ani pleca sa apere Poarta Raiului ..

Am fost alaturi de echipa Fc U Craiova la primul antrenament in direct pe pagina noastra de facebook .Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.