Fotbal : FCU Craiova are infirmeria plină înainte de meciul cu Botoșani.

0
241

Nicolo Napoli, Florin Drăgan și Asamoah au prefatat partida cu Botoșani. Știința urmează să întâlnească sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, pe teren propriu formația FC Botoșani, dar staff-ul alb-albaștrilor are mari dureri de cap în alcăutirea primului „11” din cauza jucătorilor accidentați.

„Avem mari probleme de lot. Suntem într-o situație delicată după meciul de la Ploiești, acolo unde au fost intrări peste limită, iar ele au fost tolerate și nesancționate. Chițu o să lipsească trei săptămâni, deoarece are umărul dislocat. Baeten, Bahassa și Dragoș Albu sunt indisponibili pentru acest meci, iar Achim este incert. Și Bauza e incert”,a declarat Florin Drăgan.

FCU Craiova anunță că, la meciul cu FC Botoșani din week-end, doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit în mai multe sectoare ale stadionului, cu ocazia zilei de 1 martie. O mișcare prin care Adrian Mititelu încearcă să readucă de partea lui și să fidelizeze o parte din suporteri, într-o perioadă în care războiul cu ultrașii e în toi.

„De Sărbătoarea Mărțișorului, doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare liberă la meciul de sâmbătă, fie la Tribuna 2, Tribuna 1 sau în Peluza Sud. Cele care doresc să participe trebuie să ridice tichetul de acces valabil pentru meci de la Magazinul Oficial”, au anunțat oficialii echipei FCU Craiova..

Arbitri si Observatori
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea – Cluj-Napoca
Asistent: Grigoriu Mircea Mihail – Bucureşti
Asistent: Orbuleţ Mircea – Bucureşti
Rezervă: Moroiță Andrei – Ploieşti
Observator arbitri: Grigorescu Nicolae – Timişoara
Observator LPF : MARIN Ion – București

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.