Fotbal : FCU Craiova intalneste FC Voluntari in ultimul meci al etapei …

0
288

Etapa 26 se incheie cu partida FCU Craiova vs FC Voluntari care are loc in aceasta seara incepand cu ora 20:00. Pe stadionul din Banie are loc o partida foarte interesanta si care este deschisa oricarui rezultat chiar daca Stiinta isi doreste cele 3 puncte pentru a ramane in cursa pentru un loc in play-off…

Echipa antrenata de Nicolo Napoli este neînvinsa în ultimele trei meciuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au înregistrat două victorii şi o remiză.

Doar o victorie au reuşit ilfovenii în precedentele 11 deplasări din Superliga României, 1-0 cu FC Botoşani (4 noiembrie 2022), în rest au cinci rezultate de egalitate şi tot atâtea partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori şi de fiecare dată s-a impus gruparea ilfoveană.

Nicolo Napoli și Danny Henriques au susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Voluntari.

„Avem un meci foarte dificil. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun, dar și cu jucători buni. Dar și noi suntem într-un moment bun, iar meciul se joacă pe teren și sper că băieții mei îl vor câștiga. Ne trebuie toate cele trei puncte”, a declarat Nicolo Napoli..

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care deși nu are rezultate bune în utlimul timp, totuși este o formație bună. Evident că ne mai gândim și la play off, dar trebuie să o luăm pas cu pas și trebuie să câștigăm fiecare meci în parte. Neapărat trebuie să câștigăm meciul cu FC Voluntari ca să ne mai păstrăm șansele la play off. Decizia meciului de la Sepsi este o decizie nedreaptă. Meciul trebuia să se joace pe teren, nu la comisii. Nu știu ce se va întîmpla la apel. Nu știu dacă decizia o să fie întoarsă. Noi trebuie să ne concentrăm acum pe cele cinci meciuri pe care le mai avem. Iar primul este cel cu Voluntari”, a declarat Danny Henriques..

Arbitri si Observatori
Arbitru: Bîrsan Marcel – Bucureşti
Asistent: Marica Mihai Marius – Bistriţa
Asistent: Constantinescu Andrei – Bucureşti
Rezervă: Vidican Rares George – Satu Mare
Observator arbitri: Dumitrescu Eduard – Piteşti
Observator LPF: POTOCIANU Dan – Bucuresti

Partida este transmisa în direct de DIGI SPORT, PRIMA SPORT și ORANGE SPORT.

„În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.
Astfel, Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova.
Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.
𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3Xz02Qk
𝗔𝗕𝗢𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3uXFl4Q
• Prețurile biletelor sunt următoarele:
📌 VIP: 80 RON
📌 Tribuna I: 30 RON
📌 Tribuna II: 20 RON
📌 Peluza Sud: 10 RON
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
• Programul Magazinului Clubului:
📌 17 februarie, între orele 9-18
📌 18 februarie, între orele 10-14
📌 20 februarie, între orele 9-20
• Programul casei de bilete din Craiova:
📌 20 februarie, între orele 12-20
Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.
Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.”, mentioneaza FCU Craiova pe pagina de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.