Fotbal : FCU Craiova pierde la Ovidiu dupa un penalty neacordat ..

0
280

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar în minutul 8 Ronaldo Deaconu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului. Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (min. 43) sau Rivaldinho (min. 61).

În minutul 76, Bauza a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta. Compagnucci a urmărit mingea și a reușit să o împingă cu vârful piciorul drept. Dussaut a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu și l-a lovit cu talpa.

„Centralul” Andrei Moroiță nu a dictat lovitură de la 11 metri. Cu fundașul Compagnucci căzut în careu, oltenii au trimis balonul în afara terenului și au cerut o analiză din camera VAR.

Fotbal : FCU Craiova pierde la Ovidiu dupa un penalty neacordat .. 1

Farul s-a impus cu 1-0 in minutul 95. În clasament, echipa lui Gheorghe Hagi este pe locul 4, cu 36 de puncte. FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

FARUL: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki (K. Boli 62) – R. Deaconu, Diogo Queiros (Nedelcu 62), Grameni (I. Vînă 56) – Rivaldinho (C. Ganea 72), L. Munteanu, Budescu (M. Grigoryan 56). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Compagnucci (Kvakic 89), Lacroix, Padula (Mascarenhas 89) – V. Achim, Dr. Albu – Baeten (Sidibe 73), Bauza, Blidar (Blănuţă 46) – A. Chiţu. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene:Dussaut 74, C. Ganea 75 / A. Chiţu 40, Baeten 67, Compagnucci 81

Arbitri: Andrei Moroiţă – Romică Bîrdeş, Valentin Dumitru – Valentin Porumbel

Arbitru VAR: Iulian Călin – Valentin Avram

Observator: Vasile Bratu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.