Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Firan Mihai este noul jucator al echipei FC U Craiova 1948

Fotbal : Firan Mihai este noul jucator al echipei FC U Craiova 1948

Share ..

Echipa de fotbal FC U Craiova 1948 are inca un jucator in lot . De ieri Firan Mihai este inregistrat la AJF iar azi poate chiar sa fie in teren impotriva echipei Dunarea Calafat !

Nascut pe 7 august 1998 , Mihai Firan a evoluat la Viitorul Constanta , iar de curand a devenit liber de contract .

Ieri a semnat pentru 3 sezoane cu echipa FC U Craiova 1948 . A fost prezent si la fotografia de grup in care FC U Craiova 1948 si-a prezentat stafful tehnic si intreg lotul .

Randul de jos (de la stanga la dreapta) :

Ciobanu Mihai – maseur, Stancu Stefanita, Uta Alexandru, Avram Marius, Condrea Lucian, Ionescu Catalin, Firan Mihai, Marinoiu Giani, Raicea Alexandru, Girbita Daniel, Stoichitoiu Giani, Cernitu Genel – maseur, Luica Samuel.

Azi echipa de fotbal este la ora 11 prezenta in Mall Electroputere . Pentru cei care doresc sa faca o fotografie sau sa vorbeasca cu jucatorii sunt asteptati la Mall . Jurnal de Craiova va fii live pe pagina de facebook cu aceasta actiune a echipei de fotbal FC U Craiova 1948 .

Nu uitati de la ora 17:00 suntem in direct pe pagina noastra de pe Stadionul Aripile impreuna cu suporterii iar de la ora 18:00 mecil  FC U Craiova 1948 – Dunarea Calafat .

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Se mentin restrictiile de circulatie cauzate de canicula in judetele Dolj si Mehedinti

Azi, 12.08.2017, în intervalul orar 13:00 – 18:00, pe drumurile naționale și autostrăzile care tranzitează judeţele Dolj și Mehedinți vor...

Închide