Fotbal / Florin Costea , FC U Craiova : Aici am cunoscut cele mai frumoase momente ale mele !

1
121

Fotbal / Florin Costea , FC U Craiova : Aici am cunoscut cele mai frumoase momente ale mele ! 1Florin Costea a semnat azi cu FC U Craiova valabil pe 1 an cu posibilitate de prelungire .. Am fost la antrenamentul de pe Baza Aripile iar la final Florin Costea ne-a acordat un interviu : “Ma simt foarte bine , aici am cunoscut cele mai frumoase momente ale mele , la Universitatea Craiova si sunt foarte bucuros. Sper prin venirea mea echipa sa creasca si sa aiba rezultate bune. Impreuna cu baietii sa ajutam la promovarea echipei . M-am antrenat in fiecare zi cand am fost in inactivitate ,ma simt foarte bine , sper ca in 2-3 saptamani sa intru in parametri normali si sa pot juca la nivel maxim.”

Florin Costea are si un mesaj pentru suporterii FC U Craiova pe care ii asteapta in numar mare la Severin unde FC U Craiova va avea primul meci din Liga 3 .

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Fotbal : Samuel Luica ne-a raspuns la cateva intrebari ! Jucatorul echipei Universitatea Craiova a revenit zilele trecute la echipa ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.