Fotbal : Florin Spinu revine oficial la ACSO FILIASI! Echipa are ca obiectiv PROMOVAREA in Liga 2

0
726

Chiar daca a ramas langa echipa dar fara functie de conducere, Florin Spinu revine la ACSO Filiasi intr-o saptamana in cadrul echipei si impreuna cu restul echipei au fixat ca obiectiv promovarea in liga secunda.
Azi la finalul amicalului dintre ACSO Filiasi si FCU Primăvara, Florin Spinu a acordat un interviu pentru pagina oficiala a clubului filiesean prin care a anuntat revenirea in fotbal ..

„A fost un meci amical, un antrenament foarte bun, reușit din toate punctele de vedere. Se vede că băieții au lucrat foarte bine în această perioadă de pregătire. Sunt convins că nu suntem în totalitate la nivelul pe care ni-l dorim, dar până începe campionatul cu siguranță vor fi foarte bine din toate punctele de vedere. Legat de transferuri trebuie să încep cu mine . In februarie 2022 a trebuit să îmi dau demisia și cu siguranță în perioada următoare, maxim o săptămână voi trece și pe o funcție oficială în cadrul clubului.
Alături de prietenii mei care sunt în conducere, de președintele consiliului director, Alin Pârvuică impreuna cy vicepreședintele și secretarul general, cu siguranță vom fi o echipă mult mai puternică. Mi-a ajuns cât am stat un an de zile în afara fotbalului, mi-a lipsit foarte mult. Mă bucur din suflet că am luat decizia de a mă reîntoarce și cu siguranță ne vom lupta pentru promovare. Așa cum și primarul nostru de la Filiași împreună cu conducerea Primăriei și cu Consiliul Local au hotărât ca obiectiv să avem promovarea în liga a doua ,cu siguranță vom fi mult mai puternici și doamne ajută să ne realizăm obiectivul.
Sunt foarte bucuros și fericit în același timp că am menținut același staf tehnic. Suntem foarte mulțumiți de felul în care băieții sunt pregătiți de antrenorul principal, Victor Naicu si de antrenorul secund, Cosmin Frutelată .
Impreuna fac lucruri foarte bune și se vede progresul echipei. Vreau să spun că este prima dată când avem un lot foarte tânăr,un lot valoros cu jucători tineri. Suntem o adevărată familie.”, a declarat Florin Spinu.
Despre transferuri, Florin Spinu a declarat : „Este vorba de portarul Mario Enache de la Fotbal Club Universitatea Craiova, care pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului Adrian Mititelu pentru înțelegerea de care a dat dovadă. Am avut o colaborare foarte bună în fiecare an cu Universitatea Craiova. Deci încă o dată vreau să-i mulțumesc domnului Adrian Mititelu care fost alături de noi și ne ajută întotdeauna. David Staiculescu care s-a reîntors de la Voluntari. Dănuț Rogoveanu care a revenit de la Focșani, un jucător foarte bun, l-ați văzut și astăzi face diferența în timpul jocului.Dănuț este jucător cu experiență, de care aveau mare nevoie. Cred că suntem în momentul de față pe drumul cel bun și avem un lot destul de valoros.”
Florin Spinu are un mesaj special pentru suporterii echipei!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.