Fotbal : ÎCCJ a decis trimiterea spre rejudecare a procesului privind palmaresul Universităţii Craiova la Curtea de Apel Timisoara

0
317

ÎCCJ a decis trimiterea spre rejudecare a procesului privind palmaresul Universităţii Craiova, admiţând recursul celor de la CS Universitatea Craiova, după decizia luată în 2018 de Curtea de Apel Timişoara. Respectiva instanţă decisese că echipa din Liga 1, CS Universitatea Craiova, nu continuă tradiţia echipei de fotbal Universităţii Craiova.

Pavel Badea a facut recurs la ÎCCJ iar azi s-a decis casarea luata de Curtea de Apel Timişoara în 2018 şi trimiterea spre rejudecare la aceeaşi instanţă.

  • Complet de judecată: Completul nr. 3 AP
  • Numărul documentului de soluționare: 654/2021
  • Data documentului de soluționare: 18.03.2021
  • Tipul documentului de soluționare: Hotarâre
  • Soluție: Admitere recurs – Admitere recurs
  • Detalii soluţie: Cu majoritate: Admite recursul declarat de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de intervenienta U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV S.A. (titular al cererii de intervenţie accesorie în interesul reclamantului) împotriva deciziei civile nr. 364 din 18 iunie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara – Secţia a II-a civilă. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Cu opinie separată: Respinge ca nefondat recursul declarat de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de intervenienta U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV S.A. (titular al cererii de intervenţie accesorie în interesul reclamantului) împotriva deciziei civile nr. 364 din 18 iunie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara – Secţia a II-a civilă.
Citeste si :  Basescu sare in apararea Elenei Udrea dupa decizia ICCJ: Femeia asta n-a primit geanta cu bani

Este interesant faptul ca exista o opinie separată in cazul acestei solutii …

Curtea de Apel Timisoara a confirmat sentinta Tribunalului Dolj prin care s-au statuat urmatoarele :
– Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova este infiintat in anul 1995 si ca nu are nicio legatura cu vechiul club de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.
– In faza de apel, clubul condus de Badea nu a prezentat nici cea mai mica dovada ca ar fi desfasurat activitate fotbalistica vreodata.
– Procesul care a vizat numele de “UNIVERSITATEA” invocat de catre clubul condus de Badea, nu are nicio relevanta in ceea ce priveste palmaresul.
– Contractul de asociere incheiat intre clubul lui Rotaru – CSU, clubul condus de Badea si Municipiul Craiova nu are nicio relevanta juridica in stabilirea continuitatii si a palmaresului echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.