Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova

0
403

Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 1Azi a fost inca un termen in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal FC Universitatea Craiova . Daca la termenul trecut instanta a hotarat sa se dea in pronuntare , la 10 minute la  Înalta Curte de Casație și Justiție a fost depusa o cerere de stramutare a dosarului care se va judeca pe 20 martie .

Completul de judecata a vrut sa transeze in cateva minute acest termen invocand un lucru rar intalnit in justitia craioveana care si de aceasta data fuge de a lua o decizie importanta . Una din judecatoare a invocat “patimile” din acest oras cu privire la cele doua echipe .

Avocatul Marinescu a venit cu tema facuta adaugand inca 1000 de documente care nu aveau nici o legatura cu acest dosar pentru ca a avut ocazia pana acum in multe randuri sa vina cu aceste documente .

Avocatul domnului Adrian Mititelu a cerut sa se judece apelul dar a fost refuzat categoric chiar daca acest complet la ultimul termen a dorit sa se pronunte .

Urmatorul termen la Curtea de Apel este de 29 martie 2018 dar la Înalta Curte de Casație și Justiție se  va judeca pe 20 martie cererea de stramutare .

Prin sentinta de la fond ,Tribunalul Dolj a stabilit ca Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea de drept a Stiintei,si ca, gruparea condusa de Badea, Club sportiv Universitatea din Craiova, nu are nicio legatura cu activitatea fotbalistica.

“Desi s-a format ca unitate cu personalitate juridica in anul 1991 ,reclamanta sustine ca este continuatoarea vechii echipe de fotbal,preluand o parte din patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova existent la 31.12.1990 ,observand ordinele invocate,respective ordinul nr 63/1991 emis in baza Ordinului nr 4162/1991 instanta constata ca acestea fac dovada infiintari si functionarii reclamantei in subordinea Ministerului Educatiei Nationale ,cu activitatea autofinantata.

Transformarile in structura cluburilor impuse de noilea realitati comerciale si sociale precum si de dispozitiile Legii nr 69/2000 si nici inscrisurile invocate,respectiv ordine ale Ministerului de resort,nu dovedesc transmiterea patrimoniului sub aspectul palmaresului in vreuna din modalitatile prevazute de legea civila .

Toate entitatile sportive care au fost infiintate dupa anul 1948 au dus mai departe in mod generic activitatea si traditia echipei Universitatea Craiova, situatie juridica ce a contribuit la o participare neintrerupta in competitiile de fotbal si au avut ca rezultat obtinerea palmaresului ce face obiectul cauzei deduse judecatii .

Intre palmares si dreptul de participare in competitiile de fotbal exista o interconexiune obligatorie,intrucat persoanele juridice ulterior infintate au continuat activitatea sportiva pe plan competitional din momentul la care a incetat activitatea echipei istorice Universitatea Craiova care a incetat sa existe ca si subiect de drept”

Aveti jos toata sentinta :

Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 2 Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 3 Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 4

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.