Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova

0
59

Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 1Azi a fost inca un termen in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal FC Universitatea Craiova . Daca la termenul trecut instanta a hotarat sa se dea in pronuntare , la 10 minute la  Înalta Curte de Casație și Justiție a fost depusa o cerere de stramutare a dosarului care se va judeca pe 20 martie .

Completul de judecata a vrut sa transeze in cateva minute acest termen invocand un lucru rar intalnit in justitia craioveana care si de aceasta data fuge de a lua o decizie importanta . Una din judecatoare a invocat “patimile” din acest oras cu privire la cele doua echipe .

Avocatul Marinescu a venit cu tema facuta adaugand inca 1000 de documente care nu aveau nici o legatura cu acest dosar pentru ca a avut ocazia pana acum in multe randuri sa vina cu aceste documente .

Citeste si :  Fotbal : Razvan Lucescu a castigat campionatul Greciei cu PAOK Salonic

Avocatul domnului Adrian Mititelu a cerut sa se judece apelul dar a fost refuzat categoric chiar daca acest complet la ultimul termen a dorit sa se pronunte .

Urmatorul termen la Curtea de Apel este de 29 martie 2018 dar la Înalta Curte de Casație și Justiție se  va judeca pe 20 martie cererea de stramutare .

Prin sentinta de la fond ,Tribunalul Dolj a stabilit ca Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea de drept a Stiintei,si ca, gruparea condusa de Badea, Club sportiv Universitatea din Craiova, nu are nicio legatura cu activitatea fotbalistica.

“Desi s-a format ca unitate cu personalitate juridica in anul 1991 ,reclamanta sustine ca este continuatoarea vechii echipe de fotbal,preluand o parte din patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova existent la 31.12.1990 ,observand ordinele invocate,respective ordinul nr 63/1991 emis in baza Ordinului nr 4162/1991 instanta constata ca acestea fac dovada infiintari si functionarii reclamantei in subordinea Ministerului Educatiei Nationale ,cu activitatea autofinantata.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Fotbal : Domnule Marcel Popescu schimbati pastilele ! Ce luati acum va sterg memoria ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Transformarile in structura cluburilor impuse de noilea realitati comerciale si sociale precum si de dispozitiile Legii nr 69/2000 si nici inscrisurile invocate,respectiv ordine ale Ministerului de resort,nu dovedesc transmiterea patrimoniului sub aspectul palmaresului in vreuna din modalitatile prevazute de legea civila .

Toate entitatile sportive care au fost infiintate dupa anul 1948 au dus mai departe in mod generic activitatea si traditia echipei Universitatea Craiova, situatie juridica ce a contribuit la o participare neintrerupta in competitiile de fotbal si au avut ca rezultat obtinerea palmaresului ce face obiectul cauzei deduse judecatii .

Citeste si :  Fotbal : Inca un amical pentru FC U Craiova de aceasta data cu echipa Gilortul Targu Carbunesti

Intre palmares si dreptul de participare in competitiile de fotbal exista o interconexiune obligatorie,intrucat persoanele juridice ulterior infintate au continuat activitatea sportiva pe plan competitional din momentul la care a incetat activitatea echipei istorice Universitatea Craiova care a incetat sa existe ca si subiect de drept”

Aveti jos toata sentinta :

Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 2 Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 3 Fotbal : Inca o amanare in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova 4

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.