Fotbal : Inca un amical pentru FC U Craiova de aceasta data cu echipa Gilortul Targu Carbunesti

1
372

Fotbal : Inca un amical pentru FC U Craiova de aceasta data cu echipa Gilortul Targu Carbunesti 1FC U Craiova are in acest moment un lot numeros iar din aceasta cauza multi fotbalisti nu prind nici lotul de 18 ales de antrenorul Stefan Stoica . Din aceasta cauza , FC U Craiova apeleaza la amicale . Ultimul amical pe care echipa antrenata de Stefan Stoica a fost impotriva echipei din Carcea castigat de FC U Craiova cu scorul de 10-1 .

De aceasta data , echipa FC U Craiova se deplaseaza la Targu Carbunesti marti , 4 septembrie 2018 pentru a juca un meci amical impotriva echipei C.S. Gilortul Targul Carbunesti .

In acest meci , Stefan Stoica va utiliza jucatorii care nu au prins lotul de 18 dar si cei care au jucat putin sau deloc la meciul de la Brasov castigat de echipa FC U Craiova .

Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova spulbera echipa din Dabuleni cu un scor de handbal 14 - 0

Asadar marti , 4 septembrie 2018 , ora 17:30 , pe stadionul Cristinel Raducan , are loc partida amicala dintre C.S. Gilortul Targul Carbunesti  si FC U Craiova .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.