Fotbal : Interes urias pentru partida de la Targu Jiu! FCU Craiova intalneste FCSB in prima etapa ..

0
987

Duelul din prima etapa a noului sezon de la Targu Jiu are priza mare la public. La nici 24 de ore de cand au fost puse in vanzare, pe platforma Eventim avem o situatie a numarului de bilete vandute ..
Din estimarile noastre sunt peste 5000 de bilete achizitionate deja de catre suporteri.

FCU Craiova a pus în vânzare bilete pentru partida cu FCSB, din data de 16 iulie, ora 21:30, disputată la Târgu Jiu pe Stadionul Constantina Diță.

Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim, de la Magazinul Oficial al Clubului, situat în Craiova, Strada Sf. Dumitru, numărul 1.
Bilete & Abonamente – Abonamente sezon 2023 – 2024

Prețurile biletelor sunt următoarele:
? VIP: 80 RON
? Tribuna I: 30 RON
? Tribuna II: 20 RON
? Peluza II (Peluza Sud): 10 RON

Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Programul Magazinului Clubului:
? De luni până vineri, între orele 9 și 18
? Sâmbătă, între orele 10 și 14

De asemenea, suporterii noștri vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Constantina Diță, programul acestuia fiind comunicat ulterior.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2023/24 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Constantina Dita. (Se respectă tribuna indicată pe abonament și sectorul)

? Pentru tribuna a doua, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: G2-H1 central.
? Pentru Peluza Sud, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: K1-K2 central.
? Pentru Tribuna I, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: N2.
? Pentru Tribuna VIP, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: V2 central.

Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.

Începând de azi, biletele pentru derby-ul din prima etapă vor putea fi achiziționate fizic și de la supermarketul Carrefour din Târgu Jiu.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.