Home » Sport » Fotbal » Fotbal : La Curtea de Apel Craiova se judeca apelul in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova

Fotbal : La Curtea de Apel Craiova se judeca apelul in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova

Palmaresul inseamna “istoria si traditia” unei echipe, inseamna cupele castigate, golurile marcate, inseamna tot ce a facut ea de la 1948 incoace. Palmaresul inseamna identitatea unei echipe. Acest palmares este foarte important deoarece oamenii tind sa tina cu echipele de traditie.

Este una din “bataliile” la care cei de la CS U Craiova doresc sa aiba castig cu orice pret ! Azi se judeca apelul in procesul cu privire la palmaresul istoric al echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Prin sentinta de la fond ,Tribunalul Dolj a stabilit ca Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea de drept a Stiintei,si ca, gruparea condusa de Badea, Club sportiv Universitatea din Craiova, nu are nicio legatura cu activitatea fotbalistica.

“Desi s-a format ca unitate cu personalitate juridica in anul 1991 ,reclamanta sustine ca este continuatoarea vechii echipe de fotbal,preluand o parte din patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova existent la 31.12.1990 ,observand ordinele invocate,respective ordinul nr 63/1991 emis in baza Ordinului nr 4162/1991 instanta constata ca acestea fac dovada infiintari si functionarii reclamantei in subordinea Ministerului Educatiei Nationale ,cu activitatea autofinantata.

Transformarile in structura cluburilor impuse de noilea realitati comerciale si sociale precum si de dispozitiile Legii nr 69/2000 si nici inscrisurile invocate,respectiv ordine ale Ministerului de resort,nu dovedesc transmiterea patrimoniului sub aspectul palmaresului in vreuna din modalitatile prevazute de legea civila .

Toate entitatile sportive care au fost infiintate dupa anul 1948 au dus mai departe in mod generic activitatea si traditia echipei Universitatea Craiova, situatie juridica ce a contribuit la o participare neintrerupta in competitiile de fotbal si au avut ca rezultat obtinerea palmaresului ce face obiectul cauzei deduse judecatii .

Intre palmares si dreptul de participare in competitiile de fotbal exista o interconexiune obligatorie,intrucat persoanele juridice ulterior infintate au continuat activitatea sportiva pe plan competitional din momentul la care a incetat activitatea echipei istorice Universitatea Craiova care a incetat sa existe ca si subiect de drept”

Aveti jos toata sentinta :

Apelul nu-si are nici o logica din punctul meu de vedere dar este inca o disputa care sa convinga pe cei care iubesc acest fenomen cine este adevarata Universitatea Craiova .

Azi de la ora 10 pe pagina de facebook suntem live la principalele momente !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Lansare de carte la „Aman“

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” organizează joi, 14 decembrie, începând cu ora 17.00, lansarea volumului volumului „Și-am spart gheața…”,...

Închide