Fotbal / Liga Doljului : Barajul pentru promovare în Liga a 3 a, se va stabili în luna februarie 2018

1
438

Fotbal / Liga Doljului : Barajul pentru promovare în Liga a 3 a, se va stabili în luna februarie 2018 1Echipele din Liga a 4 a au intrat într-o binemeritată vacanţă,partidele rămase din returul campionatului urmând să se reia în luna martie.Echipa de pe locul 1, cea care va fi campioana Doljului, va afla în luna februarie cu cine va da barajul pentru promovare în Liga a 3 a.Mai mult ca sigur aceasta va fi FC U Craiova, care este pe locul 1 cu 51 de puncte,din cele 17 partide câştigate până în prezent.Craiovenii au un avans de 11 puncte faţă de echipa după locul 2, Jiul Podari.Echipele pentru barajul de promovare în Liga a 3 a, vor fi din regiunea a 5 a, Sud-Vest,Dolj,Olt,Vâlcea,Argeş,Teleorman,Dâmboviţa.Barajul de promovare în Liga a 3 a, va fi pe 16 şi 23 iunie, 2018.
Horaţiu Stănescu, Preşedintele AJF Dolj, a spus :
„Nu ne mai permitem ca încă un an să nu promovam de la nivel de Liga a 4-a în eșalonul trei. Sperăm ca formația care va câștiga campionatul, cele mai mari șanse avându-le după parcursul din campionat FC U Craiova 1948, să meargă în Liga a 3-a. Vom face tot ce ține de noi să sprijinim echipa campioană la acel joc de baraj, pentru că acolo se vede valoarea campionatului nostru, unul dintre cele mai apreciate la nivel național. Tocmai de aceea meciurile de play-off vor fi importante pentru a menține câștigătoarea competiției în ritm pentru dubla de la baraj”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Contraventii si infractiuni , pe drumurile publice din judetul Dolj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.