Q&A a revenit la Jurnal de Craiova ! Odata cu incheierea sezonului in Liga Doljului am revenit si noi cu Q&A ! Claudiu Balan a fost prezent aseara in Redactia Jurnal de Craiova . 

Claudiu Balan a ajuns cu 30 de minute inainte de a incepe live-urile de pe retelele de socializare . Odata cu inceperea live-ului dupa prezentarea facuta de noi , Bogdan Ciurezu si David Titu , au si inceput intrebarile .

Au fost si unele care au depasit bunul simt si pe care nu le-am adresat invitatului nostru . Claudiu Balan a avut insa multe intrebari . Suporterii si cei care ne urmaresc pe Facebook si Youtube au avut multe curiozitati .

Citeste si :  Fotbal / Adrian Carstea,FC U Craiova : Echipa a jucat foarte bine si ne bucuram de inca o victorie

De la fotbalistul preferat pana la bautura preferata , de la echipa din afara si cea din liga 1 . Nu a fost uitata rivalitatea cu CS U Craiova dar nici lucruri din bucataria interna a echipei si in special din Cantonamentul FC U Craiova .

A fost intrebat si despre viata lui personala dar si despre cat castiga la FC U Craiova . A doua intrebare a ramas un mister pentru ca totul este confidential .

Va invitam sa urmariti intreagul Q & A doar aici :

Citeste si :  Fotbal : Programul complet al echipei FC U Craiova din Liga 3 !

Zilele urmatoare incercam sa va aducem un alt jucator sau poate chiar cineva din staf . Multumim cu aceasta ocazie pentru amabilitatea de care a dat dovada Claudiu Balan si sper sa revina curand la un Q&A !

 

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.