Fotbal / Liga Doljului / Etapa a 4 a ,Play-Off : FC U Craiova se impune si la Bechet ! Stiinta Danubius Bechet – FC U Craiova 1-4

0
381
Fotbal / Liga Doljului / Etapa a 4 a ,Play-Off : FC U Craiova se impune si la Bechet ! Stiinta Danubius Bechet – FC U Craiova 1-4
Fotbal / Liga Doljului / Etapa a 4 a ,Play-Off : FC U Craiova se impune si la Bechet ! Stiinta Danubius Bechet – FC U Craiova 1-4

Azi incepand cu ora 11 a avut loc la Bechet etapa cu numarul 4 din play-off-ul Ligii Doljului dintre CS Stiința Danubius Bechet si FC U Craiova . In prezenta a peste 400 de spectatori si a unei temperaturi destul de ridicate meciul a inceput cu echipa FC U Craiova atacand poarta gazdelor.
In prima repriza jocul a fost unul destul de disputat dar fara nici o schimbare pe tabela. Ambele echipe au incercat sa inscrie dar nici una nu a reusit acest lucru . Daca FC U Craiova a avut cateva ocazii clare sa inscrie, echipa din Bechet nu a reusit sa ameninte poarta aparata de Preda Andrei.
Dupa pauza , echipa FC U Craiova a ratat cateva ocazii sa inscrie iar cum in fotbal ocaziile se razbuna , cei care au inscris primul si ultimul gol au fost gazdele .

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului - Preda Andrei , Fc U Craiova : Important este ca nu am pierdut nici un meci pana acum

La cateva minute dupa ce au marcat in minutul 59 Claudiu Balan reuseste sa fructifice o actiune frumoasa a echipei conduse de Ovidiu Turcu si Nicolo Napoli .
FC U Craiova a continuat sa atace poarta gazdelor dar fara sa finalizeze nici una pana in minutul 75 cand un aparator al echipei din Bechet a faultat un jucator al echipei FC U Craiova.
Claudiu Balan a inscris iar FC U Craiova a reusit sa intoarca meciul.
La doar cateva secunde dupa lovitura de pedeapsa transormata de Claudiu Balan , Alexandru Raicea a reusit sa inscrie in minutul 76 finalizand o actiune foarte frumoasa a echipei FC U Craiova.
Gazdele au cazut fizic si incercau in diferite randuri sa limiteze acest rezultat dar in minutul 90 Giani Marionoiu a inchis tabela inscriind golul cu numarul 4 al echipei FC U Craiova.
Astfel ca rezultatul final al acestui meci a fost : Danubius Bechet – FC U Craiova 1-4

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului Pentru FC U Craiova partida cu numarul 13 a fost cu noroc : Progresul Segarcea-FC U Craiova 1-3 !

FC U Craiova : Preda Andrei,Armaselu Alexandru,Dina Eduard,Dananae Ovidiu,Luica Samuel,Stefan Claudiu,Cirstea Adrian,Raicea Alexandru,Vaduva Robert,Dina Mihai,Claudiu Balan.

Rezerve:Mogosanu Sorin,Condrea Lucian,Dragomir Bogdan,Marinoiu Giani,Uta Alexandru,Stancu Ionut,Gheorghe Andrei


La final  jucatorii FC U Craiova au sarbatorit impreuna cu Peluza Sud 1997 !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.