Home » Sport » Fotbal » Fotbal / Liga Doljului FC U Craiova continua drumul spre Divizia C cu o victorie la Podari ! Jiul Podari – FC U Craiova 2-4

Fotbal / Liga Doljului FC U Craiova continua drumul spre Divizia C cu o victorie la Podari ! Jiul Podari – FC U Craiova 2-4

Asa cum ne asteptam FC U Craiova castiga si acest meci iar punctajul maxim este un lucru cert . Meciul de la Podari a fost partida acestei etape cu numarul 23 . Peluza Sud `97 a fost si de aceasta data la inaltime aproximativ 600 de persoane au sustinut echipa . Suporterii au sosit de la acest meci cum ne-am obisnuit deja din toate colturile tarii : Campia Turzii,Cluj,Timisoara,Severin,Valcea,Slatina , Bucuresti si alte orase.

Citeste si :  O viata doar alaturi de Stiinta !

Meciul a inceput sub dominarea echipei FC U Craiova iar in minutul 24 Eduard Dina reuseste sa deschida scorul din careul mic . FC U Craiova a continuat pana la pauza sa inscrie dar nici o ocazie nu a reusit sa schimbe scorul iar la cabine au intrat cu un minim avantaj .

In repriza secunda la doar 7 minute Alex Raicea a reusit sa finalizeze o actiune astfel ca scorul a fost majorat la 2-0 pentru FC U Craiova. La nici 3 minute Claudiu Balan a reusit sa aprinda tribuna cu un gol superb astfel ca scorul a ajuns la 3-0 pentru FC U Craiova . In minutul 72 echipa din Podari primeste un penalty destul de usor si este transformat de catre Dorin Preda astfel ca scorul a ajuns la 3-1 pentru FC U Craiova .

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului / Play-off, Etapa a 5 a : FC U Craiova continua cu inca o victorie drumul spre Divizia C

Dupa aceasta lovitura de pedeapsa echipa FC U Craiova a revenit in joc iar Alex Raicea a reusit o dubla in minutul 80 . Scorul final a fost stabilit de catre echipa din Podari in urma altui penalty .

Scorul final a fost Jiul Podari – Fc U Craiova 2-4

loading...

FC U Craiova : Preda Andrei,Dananae Ovidiu,Dina Eduard,Avram Marius,Luica Samuel,Armaselu Alex,Stancu Stefanita,Carstea Adrian,Raicea Alexandru,Dina Mihai,Balan Claudiu.

Citeste si :  Fotbal / Marcel Iancu . presedinte FC U Craiova : A fost un meci la discretia noastra

Rezerve: Mogosanu Sorin,Condrea Lucian,Uta Alex,Marinoiu Giani,Girbita Robert,Stefan Claudiu,Vaduva Robert.

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.