Fotbal / Liga Doljului : FC U Craiova continua drumul spre Divizia C ! FC U Craiova – A.C.S. STIINTA DANUBIUS BECHET 6-0

0
543

Fotbal / Liga Doljului : FC U Craiova continua drumul spre Divizia C ! FC U Craiova - A.C.S. STIINTA DANUBIUS BECHET 6-0 1Astazi pe stadionul Aripile , echipa FC U Craiova a intalnit A.C.S. STIINTA DANUBIUS BECHET in cadrul etapei cu numarul 19 . C0nform asteptarilor , cel care a contat a fost doar scorul pentru ca in privinta castigatorilor nu aveam nici o surpriza .. 

Nicolo Napoli a dorit de la inceput sa transeze meciul astfel ca a folosit din nou pe cei doi atacanti din primul minut . Claudiu Balan si Mihai Dina au fost cei care au facut diferenta si azi au marcat fiecare cate 2 goluri.

FC U CRAIOVA : Preda , Dananae,Eduard Dina,Avram,Luica,Carstea,Dragomir,Raicea,Vaduva,Mihai Dina,Claudiu Balan.

Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova castiga ultimul meci pe Stadionul Aripile ! FC U CRAIOVA – GLORIA CORNESTI 8-2

Rezerve : Mogosanu,Girbita,Armaselu,Stanciu,Marinoiu si Condrea.

A.C.S. STIINTA DANUBIUS BECHET : Staicu,Sandu,Tuculeanu,Sandu,Ivan,Geo,Puchiu,Pirvu,Voicu,Socoteanu,Gae

Rezerve: Predut,Gioroceanu,Murgea,Stanculescu.

Partida a inceput sub dominarea echipei FC U Craiova iar in minutul 10 , in urma unor actiuni pe partea dreapta , Alexandru Raicea a fructificat o pasa si a reusit sa deschida scorul .

A urmat in decurs de 20 de minute inca 2 goluri de aceasta data marcate de Claudiu Balan . Cu golul din minutul 30 a inchis si tabela pana la pauza astfel ca dupa sfarsitul celor 45 de minute scorul a fost 3 – 0 pentru gazde .

Citeste si :  Fotbal / Marcel Iancu ,Presedinte FC U Craiova :Jucatorii tineri au avut evolutii bune

Repriza secunda a inceput tot sub dominarea echipei FC U Craiova dar fara nici un rezultat pe tabela pana in minutul 76 cand Mihai Dina majoreaza avantajul echipei FC U Craiova .

La cateva minute acelas Mihai Dina dupa cateva driblinguri reuseste un gol frumos cu o executie de exceptie astfel ca scorul a ajuns la 5 – 0 pentru FC U Craiova.

In minutul 90 , cand totul parea sa fie incheiat , Girbita a vrut sa fie cel care spune ultimul cuvant si a inscris ultimul gol al partidei astfel la ultimul fluier de final scorul FC U Craiova – A.C.S. STIINTA DANUBIUS BECHET 6-0.

Citeste si :  Fotbal / Adrian Cirstea , FC U Craiova : Am crezut ca meciul este castigat de la inceput

Drumul catre Divizia C a fost transmis de catre echipa Jurnal de Craiova pe ambele retele de socializare .

Fc U Craiova ajunge in acest moment la 19 victorii din tot atatea partide disputate in Liga Doljului .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.