Fotbal / Liga Doljului : Geani Stoichitoiu , FC U Craiova a raspuns la intrebarile fanilor ..

0
87

Fotbal / Liga Doljului : Geani Stoichitoiu , FC U Craiova a raspuns la intrebarile fanilor .. 1Q&A continua la Jurnal de Craiova ! Odata cu incheierea sezonului in Liga Doljului am revenit si noi cu Q&A ! Geani Stoichitoiu a fost prezent aseara in Redactia Jurnal de Craiova . 

Geani Stoichitoiu a fost alaturi de suporteri si a raspuns la toate intrebarile si chiar am aflat lucruri interesante pe care cu siguranta multi nu le-am fii aflat daca nu exista acest Q&A ..

Geani ne-a facut o mica istorioara pe unde a evoluat , cine a fost primul lui antrenor , relatia cu colegii de la FC U Craiova si ce-si doreste de la noul an . Nu a fost uitat nici episodul neplacut cu Ionut Zamfira si nici ultimul meci in care toata lumea a trait la cea mai mare intensitate .

Multe intrebari nu a putut raspunde pentru ca efectiv nu tine de el si au legatura de partea administrativa ..

Am aflat perioada de contract care o are cu Universitatea Craiova cat si cu cine se intelege cel mai bine . Fetele au avut rolul lor la aceasta sesiune Q&A si chiar a fost intrebat de cateva ori daca are prietena si alte lucruri legate de viata lui personala .

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova va ureaza Craciun Fericit !

Va invitam sa urmariti intreagul Q & A doar aici :

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.