Fotbal / Liga Doljului : Marcel Iancu,Presedinte FC U Craiova : A fost un meci in care am ratat foarte mult ..

0
591

Aseara pe Stadionul Aripile cu o prezenta de peste 1000 de spectatori , echipa antrenata de Nicolo Napoli si Ovidiu Turcu au bifat a 15-a victorie din tot atatea meciuri si continua drumul spre Divizia C .

Cu toate ca ince cu 1-0, FC U Craiova a reuşit sa câştige  la fel ca si la Cetate , prin golurile marcate de Bălan (2),Stochiţoiu şi Cârstea. Echipa condusa de Nicolo Napoli si Ovidiu Turcu au avut inca 5 6 ocazii mari de a inscrie dar interventiile portarului Ispir au facut ca scorul sa ramana 4-2. La scorul de 2-2 Preda Andrei a avut 2 interventii la aceeasi faza astfel oprind atacul celor de la Cetate care au venit foarte motivati si la acest meci .

Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova este obligata sa joace la Severin meciurile din noul sezon

FC U Craiova a avut urmatorul 11 : Andrei Preda , Ovidiu Dananae, Eduard Dina ,Lucian Condrea,Samuel Luica,Giani Marinoiu,Adrian Carstea,Gabriel Girbita,Alexandru Raicea,Gheorghe Andrei,Cladiu Balan .
Rezerve : Mihai Persinaru,Marius Avram,Irinel Chircan,Catalin Ionescu,Giani Stoichitoiu,Adrian Sirmon,Mihai Firan.

Etapa urmatoare FC U Craiova merge in deplasare la Dobrotesti intalnind echipa Ajax sambata .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.