Home » Sport » Fotbal » Fotbal / Liga Doljului : Ovidiu Turcu si Marcel Iancu dupa meciul Jiul Podari – Fc U Craiova !

Fotbal / Liga Doljului : Ovidiu Turcu si Marcel Iancu dupa meciul Jiul Podari – Fc U Craiova !

FC U Craiova castiga si acest meci iar punctajul maxim este un lucru cert . Meciul de la Podari a fost partida acestei etape cu numarul 23 . Peluza Sud `97 a fost si de aceasta data la inaltime aproximativ 600 de persoane au sustinut echipa . Suporterii au sosit de la acest meci cum ne-am obisnuit deja din toate colturile tarii : Campia Turzii,Cluj,Timisoara,Severin,Valcea,Slatina , Bucuresti si alte orase.

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului : FC U Craiova continua drumul spre Divizia C cu inca o victorie : FC U Craiova - Tractorul Cetate 4-2

La sfarsitul meciului Ovidiu Turcu , antrenor FC U Craiova si Marcel Iancu , presedintele FC U Craiova ne-au acordat un scurt interviu .

loading...

Ovidiu Turcu ,antrenor FC U Craiova : A fost un meci important , l-am transat repede in favoarea noastra . Jucatorii s-au comportat intr-un mod admirabil ,felicit si pe aceasta cale si cu speranta in viitor sa nu avem nici o sincopa.
Marcel Iancu ,presedinte FC U Craiova : A fost un meci frumos care practic s-a jucat fotbal ,echipa noastra a castigat pe merit si am facut in Play Off 18 puncte ,echipa gazda are o restanta si poate sa faca 10 . Cred eu ca am luat o optiune foarte serioasa in ceea ce priveste si stabilirea Campioanei Judetului Dolj .

Citeste si :  Fotbal / Bogdan Dragomir , FC U Craiova : A fost un meci greu , terenul foarte greu dar noi am castigat

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.