Fotbal : Marcel Iancu – A sosit un nou moment zero in Craiova .

0
210

Marcel Iancu , fostul Presedinte al echipei Universitatea Craiova si-a exprimat parerea printr-o postare pe reteaua de socializare cu privire la meciul care are loc pe stadionul Ion Oblemenco dintre Universitatea Craiova si Universitatea Cluj , partida ce are loc in cadrul Cupei Romaniei , etapa “16”-ilor. Redam integral postarea domnului Marcel Iancu :

“Suporterii si fanii din Peluza Sud 1997 ai echipei FC Universitatea Craiova 1948 cat si toti iubitorii fotbalului craiovean si doljean trebuie sa vina in numar cat mai mare la stadionul Ion Oblemenco la meciul din Cupa Romaniei ce se va disputa cu o alta echipa de traditie a fotbalului romanesc Universitatea Cluj 1919. Sa vina la meci pentru a realiza un spectacol fotbalistic inedit care sa legitimeze intrarea in normalitate si sfarsitul exilului echipei, al discriminarii si al abuzurilor infaptuite importiva acestei echipei de traditie din Craiova dezafiliata in mod abuziv in anul 2011 de catre Federatia Romana de Fotbal.
Nu este legal ca o entitate sportiva privata infiintata in anul 2013 sa aiba drept de folosinta exclusiva a stadionului Ion Oblemenco si a altor baze sportive de pregatire si cantonament din Craiova construite din bani publici si patronul celeilalte entitati sportive din Craiova Adrian Mititelu sa fie constrans de situatia discriminatorie creata abuziv sa construiasca un alt stadion cu bani privati pentru a putea juca meciurile echipei programate acasa in Craiova si nu ca acum in Municipiul Drobeta Turnu Severin.
Craiovenii trebuie sa vada cat mai multe spectacole fotbalistice pe noua arena Ion Oblemenco construita tocmai cu acest scop.
Ca simplu cetatean al Craiovei si fost presedinte al clubului eu semnatarul acestor ganduri Marcel Iancu am militat pentru revenirea la normalitate a fotbalului craiovean inca din perioada anului 2011 motiv pentru care fac si acum un apel de onoare catre toti suporterii si toti craiovenii sa vina in numar cat mai mare la acest meci pentru a demonstra unitate si a pune punct discordiei, abuzurilor si discriminarii si pentru a marca un nou inceput de intrare in legalitate si normalitate al Primariei Craiova, al Consiliul Local Craiova si al partidelor politice cu reprezentanti in conducerea acestora.
Degeaba pana acum v-ati cantat iubirea si nemultumirile pe la tara, pe strazi, pe facebook sau a-ti amenintat in van cu votul vostru viitor daca acum nu demonstrati pe stadion acea unitate proverbiala olteneasca si dragostea voastra a tuturor fata de fotbalul craiovean in fata careia au tremurat si au palit multe echipe romanesti sau din Europa. Sa nu uitam totusi ca Municipiul Craiova a fost primul din Romania al carei echipe de fotbal Universitatea Craiova a jucat o semifinala de Cupa UEFA in anul 1983 cu celebra echipa portugheza Benfica Lisabona.
Hai cu totii la fotbal !

Cu deosebita consideratie,
Marcel Iancu”

Citeste si :  Handbal : HANDBALISTELE SI-AU AFLAT ADVERSARELE DIN CUPA EHF
Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.