>
Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Marcel Iancu alaturi de cativa suporteri ai FC U Craiova nu au fost lasati in Primaria Craiova

Fotbal : Marcel Iancu alaturi de cativa suporteri ai FC U Craiova nu au fost lasati in Primaria Craiova

Astazi a fost pe ordinea de zi a Consiliului Local un amendament prin care se discuta despre noul stadion Ion Oblemenco . Din cele prezentate anterior  domnul Marcel Iancu , presedintele FC U Craiova a dorit sa ia cuvantul in Sedinta Consiliului Local care a inceput la ora 10.

“Subsemnatul Iancu Marcel, presedinte al Clubului FC U CRAIOVA 1948 SA, prin prezenta solicit sa-mi aprobati luarea cuvantului in Sedinta Consiliului Local de astazi,intrucat doresc sa cer Consiliului Local sa se stabileasca si taxe de inchiriere a noului stadion “Ion Oblemenco” pentru meciurile din campionatul Ligii a II-a, Ligii a III-a si Ligii a IV-a,intrucat,in mod discriminatoriu s-au stabilit taxe de inchiriere doar pentru Liga I,Cupa Ligii,Cupa Romaniei si meciurile din Cupa Campionilor,Europa League si echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Intrucat exista si cetateni ai Municipiului Craiova care sustin activitatea clubului FC U CRAIOVA 1948 SA, prin refuzul Consiliului Local de a stabili taxe de inchiriere, de care sa beneficiem pentru desfasurarea meciurilor oficiale in Municipiul Craiova, unde avem si sediu social, se incalca dispozitiile legale,discriminandu-se atat cetatenii Craiovei (suporteri ai echipei), cat si clubul” a scris domnul Marcel Iancu in cerere .

Cu toate acestea si faptul ca au sosit de la ora 9 la Primaria Craiova,nici Marcel Iancu si nici suporterii echipei nu au fost lasati sa asiste la o sedinta publica invocand ca sala de sedinte este plina .

De retinut este faptul ca in sedinta consilierii PNL Craiova au avut interpelari la acest punct din sedinta .. iar cererea domnului Marcel Iancu a fost citita in Consiliul Local Craiova .

Doru Caplea , Flavius Sirop,Marinel Florescu si Marian Vasile au fost in favoarea acestei cereri punand-o pe ordinea de zi in dezbaterea Consililui Local Craiova.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Greva spontana in acest moment la uzina Ford

Sunt peste 700 de persoane acum in curtea uzinei Ford care protesteaza ! Negocierile nu au fost de ajuns pentru...

Închide