Fotbal : Marcel Iancu alaturi de cativa suporteri ai FC U Craiova nu au fost lasati in Primaria Craiova

0
92

Astazi a fost pe ordinea de zi a Consiliului Local un amendament prin care se discuta despre noul stadion Ion Oblemenco . Din cele prezentate anterior  domnul Marcel Iancu , presedintele FC U Craiova a dorit sa ia cuvantul in Sedinta Consiliului Local care a inceput la ora 10.

“Subsemnatul Iancu Marcel, presedinte al Clubului FC U CRAIOVA 1948 SA, prin prezenta solicit sa-mi aprobati luarea cuvantului in Sedinta Consiliului Local de astazi,intrucat doresc sa cer Consiliului Local sa se stabileasca si taxe de inchiriere a noului stadion “Ion Oblemenco” pentru meciurile din campionatul Ligii a II-a, Ligii a III-a si Ligii a IV-a,intrucat,in mod discriminatoriu s-au stabilit taxe de inchiriere doar pentru Liga I,Cupa Ligii,Cupa Romaniei si meciurile din Cupa Campionilor,Europa League si echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Citeste si :  PSD Dolj: Mihail Genoiu isi depune, duminica, dosarul de candidatura pentru functia de primar al Municipiului Craiova

Intrucat exista si cetateni ai Municipiului Craiova care sustin activitatea clubului FC U CRAIOVA 1948 SA, prin refuzul Consiliului Local de a stabili taxe de inchiriere, de care sa beneficiem pentru desfasurarea meciurilor oficiale in Municipiul Craiova, unde avem si sediu social, se incalca dispozitiile legale,discriminandu-se atat cetatenii Craiovei (suporteri ai echipei), cat si clubul” a scris domnul Marcel Iancu in cerere .

Fotbal : Marcel Iancu alaturi de cativa suporteri ai FC U Craiova nu au fost lasati in Primaria Craiova 1

Cu toate acestea si faptul ca au sosit de la ora 9 la Primaria Craiova,nici Marcel Iancu si nici suporterii echipei nu au fost lasati sa asiste la o sedinta publica invocand ca sala de sedinte este plina .

De retinut este faptul ca in sedinta consilierii PNL Craiova au avut interpelari la acest punct din sedinta .. iar cererea domnului Marcel Iancu a fost citita in Consiliul Local Craiova .

Citeste si :  Arhitectul șef a dat in judecata Primarul Interimar al Craiovei

Doru Caplea , Flavius Sirop,Marinel Florescu si Marian Vasile au fost in favoarea acestei cereri punand-o pe ordinea de zi in dezbaterea Consililui Local Craiova.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.