Fotbal/ Marcel Iancu , Presedinte FC U Craiova : A fost un meci la discretia echipei noastre …

0
393

Odata cu fluierul de start al partidei am remarcat aceeasi daruire a baietilor condusi de Ovidiu Turcu ( Nicolo Napoli ajunge alaturi de echipa joi) care a folosit aproape formatia de baza .

12-0 a fost scorul de azi iar marcatorii sunt : Balan (5) , Carstea (2) , Raicea (2) , Ionescu , Dananae si Avram .

Cu aceasta victorie numarul de goluri marcate de echipa FC U Craiova a ajuns la 53 .

Marcel Iancu , Presedintele FC U Craiova : “A fost un meci la discretia echipei noastre , in aceasta partida s-au exersat anumite scheme tactice , s-au schimbat anumite posturi . Joi soseste Nicolo Napoli si pregatim meciul cu Ostroveni , urmand o deplasare la Bailesti si partida cu echipa Jiul Podari . Etapa viitoare intalnim echipa Recolta Ostroveni , meciul se va disputa pe terenul de rezerva de la Celaru , pentru ca aici sunt programate meciurile de juniori republicani . Se vede munca tuturor celor care formeaza colectivul acestei echipe ,cred eu ca linia data de Nicolo Napoli , urmata de Ovidiu Turcu si Adrian Filip apoi seriozitatea cu care jucatorii s-au pregatit inaintea acestei partide .” Continuarea interviului este aici :

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.