Home » Sport » Fotbal » Fotbal : MARCEL POPESCU S-A CULCAT CU FC U SI S-A TREZIT LANGA CS U

Fotbal : MARCEL POPESCU S-A CULCAT CU FC U SI S-A TREZIT LANGA CS U

Este un adevar care Cristian Scutariu il spune despre Marcel Popescu pe website-ul Ponturi Bune !

“Nu are nimeni pretenția să mai existe exemple de loialitate precum cel dat de Francesco Totti, uriaș care a refuzat transferuri mari de-a lungul anilor pentru a rămâne la AS Roma și pentru a juca la 40 de ani în culorile clubului pe care îl iubește. Serios, nu se supără nimeni dacă în 2016, într-un fotbal ale cărui direcții sunt dictate de partea financiară, schimbi cluburile ca pe șosete. Asta e viața, dacă îi întrebi pe ”autori” îți vor spune că sunt profesioniști și că merg acolo unde sunt doriți. De acord!

Dar ce ne facem atunci când vorbim mai mult decât despre o simplă trecere de la o echipă la alta? Când vorbim despre schimbarea bruscă a macazului, modificarea felului în care gândești. Despre lipsa coloanei vertebrale, ați completa voi. Pentru că nu putem numi altfel ceea ce face actualul președinte al lui CS U Craiova, om cu o prezență alunecoasă în fotbal. Vă citez din Fanatik-ul de acum aproape 3 ani: ”Îl felicit pe Mititelu pentru puterea de luptă pe care o are în aceste momente critice ale istoriei adevăratei Universitatea Craiova. […] Nu era cazul ca și primarul din Craiova să facă un abuz, doamna Olguța Vasilescu mai are acum să-l interzică și pe Tudor Gheorghe să cânte în Craiova”, spunea numitul Marcel Popescu. Ne-am înțeles, da? Aici nu e vorba despre acceptarea unei oferte, e vorba despre principii. Omul avea principii de neclintit, pentru el nu exista o altă Universitatea Craiova decât cea a lui Adrian Mititelu. Nici vorbă de CS U, ce-i aia? Era ferm, acid, ușor ironic în declarații. Ce să mai, probă de caracter!

Doar că a trecut timpul și lucrurile au început să nu mai fie atât de vehemente. Hai că parcă nici Tudor Gheorghe nu trebuie să cânte mereu în Craiova, că doamna Olguța are niște dreptate și e și frumușică, hai că și Mititelu vorbește prostii. Nu? E atât de simplu! Oamenii de genul ăsta trebuie să fie eliminați din fotbal, ei sunt capabili să își schimbe loialitățile la foșnetul unui teanc în doar câteva minute. Și, partea și mai proastă, o fac cu scandal, argumentând, chinuindu-se penibil să ne arate cum tot ei au dreptate.

*niciun tablou de Picasso nu a fost afectat în procesul redactării acestui articol”

De ce am publicat acest articol pe Jurnal de Craiova ? Pentru ca este foarte adevarat si trebuie adus si celor care inca nu au idee despre ce inseamna tradarea si cum te schimba un pumn de bani . Nu este singurul care a ales … acest drum .. sunt multi care au ales sa tradeze .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

3 comments

  1. Oameni de genul asta trebuie eliminati nu numai din fotbal. Rusine marcel popescu !

  2. Bravo Marcel Popescu! Ai demascat clona jegoasa din Booveni, pentru a te alatura Stiintei!
    Numarul celor prostiti de Boovean scade pe zi ce trece! Au ramas numai cei din categoria etichetata bine de marele Romanescu drept “cretini solemni”, a caror exponent este chiar Brutarul din Booveni, fost argat al lui Dinel! La Celaru baieti, la Celaru este locul vostru!!

    Siinta e libera de boovenizare, reintoarsa in Europa, de patru ani, din Afganistanul fotbalului unde o tarase interlopul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : FC U Craiova – o stare de spirit care este urmarita tocmai din America !

Jurnal de Craiova impreuna cu FC U Craiova a reusit sa ajunga peste mari si tari .. tocmai in America...

Închide