Fotbal : Marea finala are loc azi .. Nicolo Napoli și Aurelian Chițu au prefatat partida Sepsi – FCU Craiova !

0
192

Au ramas cateva ore pana se va rejuca meciul dintre Sepsi si FCU Craiova …
Partida de la Sfantul Gheorghe incepe de la ora 21:00 iar pentru ambele echipe reprezinta biletul de intrare in play-off..
Singura diferenta dintre cele doua echipe este faptul ca FCU Craiova poate intra in play-off si cu un egal la finalul celor 90 de minute ..

Cinci victorii, patru remize şi cinci înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, FCU Craiova a câştigat trei dintre cele 14 deplasări din campionatul în curs, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate.

Sepsi OSK şi FCU Craiova s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus covăsnenii, un joc a fost câştigat de craioveni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 6 noiembrie 2021, FC U 1948 – Sepsi OSK 1-1, marcatori Claudiu Bălan, respectiv Kevin Luckassen.

CCA l-a delegat pe bucureșteanul Radu Petrescu.
La cele două linii, arbitrul FIFA va fi ajutat de alți doi bucureșteni, Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Iulian Dima.

În camera VAR se vor afla Cătălin Popa (Pitești) și Mircea Orbuleț (București), în timp ce observator de arbitri a fost desemnat Eduard Dumitrescu (Pitești).

Nicolo Napoli și Aurelian Chițu au prefatat partida de la Sfântu Gheorghe.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Este ultimul meci, băieţii sunt pregătiţi şi vreau să avem un joc foarte bun, mergem acolo să câştigăm. Este o finală, trebuie să ne întoarcem cu trei puncte de la Sepsi. Normal că mergem la victorie, noi mereu mergem să câştigăm meciul. Acum e unul special şi avem nevoie să câştigăm, fără egal. Nu cred că vom fi întâmpinaţi cu ostilitate. Avem nevoie să facem un meci bun pentru a ne califica în play-off”, a declarat Nicolo Napoli.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Noi am făcut ca echipa să ajungă în această poziţie şi sper să reuşim calificarea. Nu ai cum să te gândeşti la meci egal. Eu cred că avem o şansă mare. Nu ştiu câtă lume credea că ne putem califica în play-off, acum avem o şansă unică. Trebuie să mergem cu încredere şi să câştigăm. Mă aştept ca Sepsi să joace cu foarte mare ambiţie, aşa cum vom juca şi noi, va fi un meci foarte frumos cred eu”, a declarat Aurelian Chitu..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.