Home » Jurnal de Craiova » Fotbal : Miercuri FC U Craiova va juca un meci amical cu Viitorul Gaesti

Fotbal : Miercuri FC U Craiova va juca un meci amical cu Viitorul Gaesti

FC U Craiova va juca un meci amical cu Viitorul Gaesti miercuri ora 17:00 in direct pe Facebook si Youtube Jurnal de Craiova!

loading...

Dupa primele patru etape câştigate în campionat, FC U Craiova continuă pregatirea in aceasta saptamana şi cu o partidă amicală.După cum am fost înştiinţaţi de Preşedintele clubului craiovean,Marcel Iancu, miercuri va avea loc un meci amical la Găieşti (DB).De la ora 17.00 FC U Craiova va juca o partidă amicală cu echipa locală Viitorul Găeşti.
În etapa a 5 a FC U Craiova va juca în campionat în compania echipei UT Dăbuleni.Meciul va avea loc tot pe Stadionul Aripile din Craiova, sâmbătă 9 septembrie 2017.
Marcel Iancu , Presedinte FC U Craiova :
,,Pe programarile FRF meciurile juniorilor de la CSU Craiova 2013 programate la aceiasi ora cu meciul echipei FC U Craiova 1948- UT Dabuleni din 9 Sept. orele 17 pe stadionul Baza de Sport a CJD sau mutat pe Stadionul Depoul CFR situatie in care meciul nostru se va juca pe stadionul programat de AJF Dolj.Raman la ideea ca daca nu ne dadeam seama de manevra clonatilor la timp pierdeam jocul la masa verde.Acum pozeaza in baieti buni ca nu mai pot face manevra dar vor merge pe aceiasi linie.Sa schimbe toate meciurile care se suprapun cu noi.”

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.