Fotbal : Nicolo Napoli și Andre Duarte au prefatat partida de maine dintre FCU Craiova si UTA Arad

0
672

FCU Craiova intalneste duminică, cu începere de la ora 15:30, UTA Arad. Partida se va desfășura pe arena din Bănie. Înainte de acest meci, Nicolo Napoli și Andre Duarte au susținut o conferință de presă in care au prefatat aceasta partida.

„Vom întâlni o echipă bună, iar UTA va veni să încerce să câștige acest meci. Însă noi ne-am pregătit foarte bine în peroioada cantonamentului și în această săptămână, cu câte două antrenamente pe zi, și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm toate cele trei puncte. Vrem să strângem cât mai multe puncte. Nu mă gândesc la un obiectiv anume, ci noi trebuie să luăm fiecare meci în parte și să adunăm cât mai multre puncte. Băieții sunt concentrați acum pentru partida cu UTA. Două victorii te pot urca acolo sus, dar și două înfrîngeri te pot duce acolo la retrogradare.

Papadopoulos a reziliat contractul după o discuție cu patronatul. El a avut și niște probleme la genunchi, dar a decis cu patronul de comun acord să rezilieze contractul. Mă bucur că a revenit și Duarte. Am avut o discuție cu el, atât eu cât și patronul, și mă bucur că a înțeles”, a spus declarat Nicolo Napoli.

La rândul său, Andre Duarte a declarat: „Vom avea un meci foarte important pe care ne dorim să îl câștigăm. Suntem focusați pe acest meci și vrem să îl câștigăm, mai ales că îl jucăm pe teren propriu și în fața propriilor fani. Am revenit după ce am avut o discuție cu patronul. Fiecare avem vise și trebuie să luptăm pentru ele, este normal lucrul ăsta în fotbal, dar am vorbit cu patronul și cu antrenorul și uitați-mă aici. Am înțeles situația, iar eu sunt jucătorul lui FCU. Eu cred că putem să ajungem în cupele europene”

Partida va fi transmisa în direct de DIGI SPORT, PRIMA SPORT și ORANGE SPORT.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Kovacs Szabolcs – Carei
Asistent: Danşa Ciprian Florin – Satu Mare
Asistent: Orbuleţ Mircea – Bucureşti
Rezervă: Moroiță Andrei – Ploieşti
Observator arbitri: Marodin Nicolae – Bucureşti

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.