Fotbal : Primul antrenament al echipei Universitatea Craiova a avut loc pe o ploaie sacaitoare

0
544
Fotbal : Primul antrenament al echipei Universitatea Craiova a avut loc pe o ploaie sacaitoare 1
cof

Universitatea Craiova a avut azi la ora 9:30 (10:30 ora Romaniei) primul antrenament de astazi . Din cauza precipitatiilor , antrenamentul nu a avut loc pe terenul de joc . Nicolo Napoli si Adrian Filip au fost nevoiti sa  faca antrenamentul pe un teren alaturat din complexul sportiv Kervansaray.

Staful tehnic a ales sa lucreze astazi la conditia fizica in primul antrenament al echipei Universitatea Craiova . Nicolo Napoli si Adrian Filip au impartit in  2 grupe lotul si pret de 45 de minute au efectuat alergari pe diferite distante .

Din pacate Alex Avram si Robert Raducanu nu au reusit sa duca la bun sfarsit toate exercitiile si din cauza unor probleme . Cei doi au comunicat lui Nicolo Napoli si Adrian Filip ca nu pot termina antrenamentul.
De la antrenamentr a lipsit Madalin Ciuca, capitanul echipei Universitatea Craiova se recupereaza dupa entorsa suferita in meciul cu echipa Arsenal Tula U21.

Din pacate distanta dintre Universitatea Craiova si primul loc este de 4 puncte iar Nicolo Napoli a ales un program foarte dur de pregatire pentru a culege roadele in timpul returului campionatului .

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.