Fotbal : Q&A cu Geani Stoichitoiu , FC U Craiova azi 12.12.2017 incepand cu ora 15:00

0
44

Fotbal : Q&A cu Geani Stoichitoiu , FC U Craiova azi 12.12.2017 incepand cu ora 15:00 1Q&A continua cu Geani Stoichitoiu !  Dupa Claudiu Balan si Ovidiu Dananae azi , peste cateva ore ajunge la Redactia Jurnal de Craiova Geani Stoichitoiu care participa la Q&A !

Despre Geani Stoichitoiu nu stiu ce as putea sa spun eu . Toti stim cine este Geani Stoichitoiu dar probabil inca aveti destul de multe raspunsuri de aflat si multe curiozitati avand in vedere ca doar alaturi de noi , echipa Jurnal de Craiova intrebarile voastre ajung la jucatori  .  Nu uitati in doar cateva ore ajunge la Redactia Jurnal de Craiova – Geani Stoichitoiu ! Aveti intrebarile pregatite ? Daca nu atunci ..

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului - Adrian Cirstea , FC U Craiova : A fost un meci dificil in prima parte ..

Ramaneti alaturi de noi pentru ca intrebarile se pun pe pagina de facebook Jurnal de Craiovacat si pe canalul de Youtube !

Asteptam intrebarile voastre si curiozitatile dar toate in limita bunului simt . Mare atentie ! Intrebarile sunt selectate . Nu toate intrebarile „neserioase” ajung sa fie spuse .. Cu aceasta ocazie dorim sa va multumim celor care sunt alaturi de aceasta redactie : Jurnal de Craiova !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.