Home / Sport / Fotbal / Fotbal : Raspunsul Primariei Craiova fata de Mitingul Suporterilor FC U Craiova este HALUCINANT !

Fotbal : Raspunsul Primariei Craiova fata de Mitingul Suporterilor FC U Craiova este HALUCINANT !

Pe 27 iulie am mers impreuna cu Burchel Daniel ,pentru a depune o cerere prin care dorea sa aiba loc o adunare publica organizata de catre acesta .

Scopul adunarii publice a fost : Sensibilizarea autoritatilor locale privind modificarea Regulamentului de inchiriere a Stadionului Ion Oblemenco de catre alte entitati ,altele,decat CS U Craiova.

Burchel Daniel a depus in cerere si baza legala a acestei adunari .

“In temeiul art. 39 din Constitutia Romaniei si a legii 60/1991 va fac cunoscut ca pe data de 16.08.2018,intre orele 17:00 – 19:00 ,in Municipiul Craiova ,Piata Mihai Viteazul,se va desfasura o adunare publica ,organizata de subsemnatul.”

Citeste si :  Inca un protest la Craiova : #REZIST in ziua a-7-a

Raspunsul Primariei Craiova este unul HALUCINANT si fara a avea o logica!

Daniel a invocat legea pe care ei o aduc in acest raspuns . Practic refuza aceasta adunare cu un motiv care exista in cerere ..

Greu de explicat acest lucru dar poate autoritatile inca nu cunosc legile ..

“Organizatorii adunarilor publice vor depune declaratie scrisa la primarie, cu cel putin 3 zile inainte de data desfasurarii acestora, in care trebuie sa mentioneze denumirea sub care este cunoscut grupul organizator, scopul, locul, data, ora inceperii si durata actiunii, traseele de acces si de dispersare, numarul aproximativ al participantilor, persoanelor imputernicite sa asigure si sa raspunda de masurile de organizare, serviciile pe care le solicita din partea primariei si a organelor locale ale politiei, potrivit modelului din anexa.”

Citeste si :  Peste 600 de craioveni au iesit in strada ! Proteste au fost si in marile orase ..

Avem 2 intrebari care dorim si noi un punct de vedere al celor autorizati :

  1. Acest articol din ce lege este ?
  2. Acele declaratii cum se pot depune daca aceasta adunare nu este aprobata ?
Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.