Fotbal : Remiza pentru Universitatea Craiova in prima etapa a returului ..

0
339

Fotbal : Remiza pentru Universitatea Craiova in prima etapa a returului .. 1Prima etapa din acest an a adus o remiza pentru Universitatea Craiova in confruntarea cu echipa Atletic Bradu care a avut loc la Colonesti pe un stadion comunal cu un gazon care lasa de dorit in privinta calitatii ..

Jucatorii craioveni antrenati de Nicolo Napoli, nu au reusit sa castige impotriva unei echipe o clasata pe locul 15 (penultimul) in clasamentul seriei a 3 a . Chiar daca pleca ca favorita , Universitatea Craiova nu a reusit sa castige . Cu un gol anulat pe motiv de offside dar si cu multe ratari Universitatea Craiova castiga doar un punct in confruntarea cu Atletic Bradu .

Cristiu a fost faultat in careul celor de la Bradu iar arbitru a dictat lovitura de pedeapsa pentru Universitatea Craiova . Claudiu Balan a inscris din lovitura de pedeapsa in minutul 8. Dupa marcarea golului , Universitatea Craiova a continuat presiunea la poarta aparata de Cochinescu . Chia daca a urmat o perioada de posesie pentru Universitatea Craiova , Marian Coman a inscris pentru Atletic Bradu in minutul 42. Acesta a fost si rezultatul final chiar daca Universitatea Craiova a avut un gol anulat pe motiv de offside .

Universitatea Craiova :Mogosanu Sorin,Negru Radu,Dananae Ovidiu,Avram Marius ,Cristiu Radu ,Tanase Ionut ,Codoban Claudiu ,Raicea Alexandru ,Zimta Samuel ,Raducanu Robert,Balan Claudiu .
Rezerve: Chindris Claudiu,Suciu Cornel,Mot Laurentiu, Perez Villegas Sebastian,Grecu Constantin ,Ster Adrian,Avram Alexandru.

CS Atletic Bradu : Cochinescu Sebastian ,Tanase Costinel ,Cinca Adrian ,Golban Alexandru,Aria Gheorghe, Ion Marius,Savu Marius,Achim Florin,Moise Florin,Coman Marian,Voinescu Adelin.
Rezerve : Soare Costin,Mihai Marian,Oprisa Florin,Mateescu Doru,Fundutareanu Alexandru,Paun Alin,Iancu Vasile.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.