Fotbal : Rotaru are nevoie de LECITINA ! Adrian Mititelu a cerut contul unde sa depuna banii pentru a juca un meci pe arena din Craiova ..

0
73

Am vazut un comunicat dat de CSU Craiova si am simtit nevoia sa intervin pentru ca este plin de erori din punctul meu de vedere .. Nu am sa rescriu cum a inceput actuala echipa din prima liga si nici cum a fost scoasa din fotbal Universitatea Craiova , am sa spun ca Rotaru arunca ultimele cartuse ale disperarii iar o parte din ziaristii care i-au fost alaturi intorc acum fata spre Universitatea Craiova pentru a avea vizualizari la articole ..

Daca aveti drum pe la sediul clonei , am rugamintea sa ii lasati patronului un flacon de lecitina pentru ca are nevoie de asa ceva ..

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova a pierdut ieri la Severin contra liderului ...

Universitatea Craiova a facut in nenumarate randuri cerere pentru a juca pe stadionul din Craiova , ba chiar a cerut contul in care sa fie transferati ca echipa sa poata avea conditii optime de joc .

In mod normal , orice arena din lume poate sa fie inchiriata doar ca la Craiova mizeria din Primarie coroborata cu puterea politica a facut ca cea mai iubita echipa din Oltenia sa aiba interzis pe aceasta arena ..

In primul rand tin sa va aduc aminte cum actualul contract este facut in fals .

Citeste si :  Se repune in functiune semaforizarea in unele zonele ale Craiovei

A fost preluat un contract pe vechiul stadion si continuat pe noua arena cu aceleasi clauze , aproape aceleasi pentru ca au pus inca 15 ani la exclusivitate ..

In al doilea rand , nici o arena din Romania nu are exclusivitate pe un stadion construit pe bani publici . Un exemplu la indemana este meciul dintre Rapid Bucuresti si CSA Steaua disputat pe Arena Nationala .

Acolo se poate , aici in Craiova au pus unele conditii care depasesc orice limita ..

Domnule “Lecitina” avem o adresa catre Primaria Craiova in data de 29.05.2019 in care se mentioneaza :

Citeste si :  Fotbal : Mihai Belu ii raspunde lui Mihai Rotaru , Patronul unei echipe de fotbal ..

“Suntem dispusi sa achitam , in avans pentru o perioada de un an de zile ,toate costurile generate de folosirea de catre societatea subscrisa a imobilelor mai sus identificate”..

Practic , Adrian Mititelu a vrut sa aiba acces pe Stadionul Ion Oblemenco cat si in Centrul de recuperare Lunca , ambele facute din bani publici !

Fotbal : Rotaru are nevoie de LECITINA ! Adrian Mititelu a cerut contul unde sa depuna banii pentru a juca un meci pe arena din Craiova ..

Ce ziceti ? Aveti nevoie de lecitina ?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.