Home » Sport » Fotbal » Fotbal : Sandu si Dragomir, ACHITATI in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Fotbal : Sandu si Dragomir, ACHITATI in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Share ..

Sandu si Dragomir, ACHITATI in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei, a fost achitat pentru abuz în serviciu. Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a fost achitat şi el!
LPF şi FRF, achitate pentru sechestru şi abuz! Curtea de Apel a respins acțiunea ANAF, dar va menține sechestru asigurator asupra bunurilor inculpaților Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și LPF, până când U Craiova anunță dacă va da în judecată în civil.
Decizia este una una definitivă. Nu există niciun prejudiciu, iar toate părţile civile vor trebuie să achite 2.000 de lei.

“Îmi dau seama că Adrian Mititelu a fost victimă a propriului jurist şi a avocaţilor din jurul dânsului. A zis că s-a consultat cu juriştii din Craiova să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal (FRF)(…). Dumitru Dragomir e total nevinovat şi nu are nicio tangenţă cu acest proces. (…) Nu aveam intenţia să fac vreun abuz după ce opinia juridică a fost că s-a încălcat statutul FRF şi că echipele din prima ligă sunt pasibile să fie ezcluse din competiţiile internaţionale dacă nu se respectă statutul. (…) Nu am încălcat niciun paragraf de lege. (…) Am ţinut Craiova doi ani pe banii mei. (…) Cum
poate cineva să mă acuze de ceva când n-am încălcat nimic, nimic. În ultimii 15 ani am trăit cu frică, nu pot să dorm noaptea. Îţi vine rău când te duci acasă şi te iau nevasta şi nepoţii în primire. Sunt nevinovat”
, a declarat Dumitru Dragomir în faţa instanţei.

“Nu am apelat în 24 de ani la niciun leu de la bugetul statului. Nu am intreprins împotriva fotbalului nicio acţiune care să fie în afara prevederilor statutului. (…) Faţă de tot ce am făcut în această ţară, pentru această ţară, mi se pare absolut de neînţeles ce mi se întâmplă.(…) Nu am încălcat nicio lege, nu am avut intenţia de a face rău cuiva, ba din contră. Rog să admiteţi apelurile făcute de avocaţii noştri pentru că sunt singurele relevante în acest caz, le-a spus Mircea Sandu judecătorilor.

“Consider că eu şi familia mea am fost foarte lezaţi din cauza faptelor inculpaţilor, am suferit foarte mult, toţi banii noştri erau investiţi în societate, inculpaţii m-au supus unui şir de abuzuri şi şantaj ca să renunţ la aceste acţiuni, am pierdut şase ani din viaţa fără nimic din ce am avut înainte. Într-o zi m-am trezit fără nimic, chiar am suferit, umilinţa si frustrarea pe care am îndurat-o nu o pot descrie în cuvinte. Eu, sincer, m-am simţit jignit ( de sentinţa) măcar un euro dacă ne dădea aveam o mulţumire sufletească, se cuvenea ca părţile civile să fie admise măcar pentru sume modice. Eu nu mi-am dorit ca cineva să ajungă la închisoare. Măcar daca as fi primit o suma modica, m-am simţit jignit, suporterii cred ca eu sunt vinovat de dispariţia clubului, simt această povară”, le-a spus Adrian Mititelu, partea vătămată, magistraţilor.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Volei Masculin : Voleibalistii vor intalni echipa Ziraat Bankasi ANKARA in CEV Cup

Vicecampioana României, S.C.M. “U” Craiova va întâlni, în primul tur al CEV Cup, sezonul 2017/2018, echipa din Turcia, Ziraat Bankasi...

Închide