Fotbal : “Tricolorii mici” joacă azi al doilea meci la EURO 2023 România U21 – Ucraina U21

0
498

România U21 joaca al doilea meci de la Campionatul European 2023. După ce au pierdut cu Spania, tricolorii nu au decât varianta victoriei împotriva Ucrainei, iar selectionerul Emil Săndoi a cerut tot sprijinul publicului pentru ca naționala noastră să obțină cele 3 puncte și să spere la calificare în continuare.

România U21 – Ucraina U21, al doilea meci al “Tricolorilor mici” la EURO 2023, e azi, de la ora 19:00, pe Stadionul Steaua si este transmis în direct la TVR 1.

“Venim după o partidă nu tocmai reuşită! A fost… aşa, un duş rece în primul joc oficial. Nu ne-am ridicat la nivelul dorinţelor pe care le aveam înainte de partidă. Dar am şi întâlnit un adversar foarte puternic, Spania.

Noi am avut şi nşte probleme de efectiv pentru partida respectivă şi pentru partida cu Ucraina o să putem să-l avem şi pe Screciu, în cadrul grupului. Cred că ar fi dat mai mult echilibru la mijlocul terenului.
Cred că am făcut unele greşeli la jocul cu Spania. Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult tupeu, mai multă agresivitate, mai multă iniţiativă în acest al doilea meci, pentru a reuşi să lăsăm o imagine bună şi să obţinem un rezultat pozitiv.
Dacă la primul joc a fost o presiune pentru că această echipă nu a disputat jocuri oficiale o perioadă mare de timp, jocuri de calificare care pot să te călească, e vorba de o campanie de calificare, cum au dus celelalte echipe care sunt în grupa noastră. La cel de-al doilea joc sper să fi scăpat de această presiune. Pentru cel de-al doilea joc pot să spun că este o presiune de a fi sau a nu fi! Ucraina este o echipă care poate să vină oricând cu o surpriză. Sperăm ca să anihilăm calităţile individuale ale jucătorilor ucraineni şi să punem în valoare calităţile jucătorilor noştri.
În ceea ce priveşte efectivul de jucători, noi încercăm să ducem un turneu final într-un singur fundaş central, în Bogdan Racoviţan. La mijlocul terenului am spus că noi avem nişte probleme în ax. Cu o zi înainte de primul meci s-a accidentat Grameni, care va lipsi tot turneul. Suntem puţin dezechilibraţi pe posturi.
Eu cred că publicul trebuie să fie de fiecare dată alături de echipa naţională, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat Emil Săndoi la conferinţa de presă.

Confruntarea România U21 – Ucraina U21 va fi condusă de danezul Morten Krogh, ajutat de conaţionalii săi Steffen Bramsen şi D. Wollenberg Rasmussen, iar cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Gishamer din Austria.

Lotul României
Portari: Ştefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj)
Fundași: Bogdan Racoviţan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Victor Dican (FC Botoşani), Valentin Ţicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi), Alexandru Pantea (FCSB), Andrei Borza (Farul Constanţa)
Mijlocași: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Dragoş Albu (FCU Craiova), Alexandru Cîmpanu (CSU Craiova), Alexandru Işfan (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (FCU Craiova), Octavian Popescu (FCSB), David Miculescu (FCSB), Adrian Mazilu (Farul Constanţa)
Atacanți: Jovan Markovic (CSU Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul Constanţa)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.