Fotbal : Ultimul antrenament inaintea meciului amical al echipei Universitatea Craiova cu Szeged ! Probleme in lot afla cine nu joaca azi!

0
178

Fotbal : Ultimul antrenament inaintea meciului amical al echipei Universitatea Craiova cu Szeged ! Probleme in lot afla cine nu joaca azi! 1Echipa antrenata de Nicolo Napoli a efectuat la ora 10 (ora 9 in Romania) ultimul antrenament inaintea amicalului cu Szeged (Divizia 3, Ungaria) care are loc la ora 16 (ora 15 a Romaniei).
Staful tehnic a combinat antrenamentul de astazi .Nicolo Napoli si Adrian Filip au decis ca la acest antrenament sa fie format din doua parti .

Una in care au pus accent pe exercitiile pentru conditia fizica iar in partea a doua a antrenamentului a impartit lotul in 2 si au jucat pret de 20 de minute 5 contra 2 . La finalul celor 20 de minute acestia au dat inca cateva ture de teren .
Din pacate Nicolo Napoli nu se poate baza in ultimul meci amical din Antalya pe Radu Cristiu (accidentat la coapsa), Laurentiu Mot (accidentat la inghinali) si Alexandru Avram (racit).
Astazi incepand cu ora 16 (ora 15 a Romaniei) Universitatea Craiova are programat ultimul amical din stagiul de pregatire din Antalya .
Maine delegatia echipei Universitatea Craiovei in jurul orei 23 va decola spre Istambul urmand ca de acolo sa zboare catre Romania .

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova si-a prezentat lotul zilele trecute !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.