Fotbal : Un meci pentru istorie si traditie , Universitatea Craiova – CS Crisul Chisineu Cris !

0
536

Pe 5 septembrie 1948, U.N.S.R. (Uniunea Nationala a Studentilor din Romania) Craiova, viitoarea Stiinta Craiova si Universitatea Craiova, disputa un amical pierdut in deplasare cu CFR Filiasi, scor 6-3.
„Pe terenul sportiv din Filiasi, a avut loc duminica, 5 septembrie a.c. un meci de fotbal intre studentii craioveni si echipa C.F.R din localitate. De la inceput meciului s’a desfasurat sub dominatia feroviara care s’au bucurat de o mai buna conditie fizica si pregatire technica. Goalurile au fost marcate de Rade (3), Merfu (1) si Mihaila (2 in propria-i poarta) pentru CFR Filiasi; iar pentru studenti au marcat Badescu 2 si Radulescu. S’au remarcat in joc: Rada, Ruicu, Udrescu, Racasanu si Toba dela CFR Filiasi, iar dela UNSR: Dumitrescu, Radulescu, Carlis si Ozon”. Prima echipa aliniata in istoria sa de Universitatea Craiova a fost: Dumitrescu – Radulescu, Mihaila, Carlis, Ozon, Serbii, Ilie, Mora, Badescu, Tudor si Serghi, antrenor fiind Nicolae Polojinski.”a fost prima stire aparuta in ziarul „Inainte”, semnata de Cretu S. „corespondent voluntar”.

Fotbal : Un meci pentru istorie si traditie , Universitatea Craiova - CS Crisul Chisineu Cris ! 1

La 71 de ani , Universitatea Craiova intalneste la Filiasi echipa CS Crisul Chisineu Cris care ocupa locul 2 in seria IV-a a ligii a 3-a.
Universitatea Craiova domina categoric iar parcursul de pana acum ne arata ca echipa antrenata de Eugen Trica are tot mai multe sanse de promovare in esalonul secund .
Cu 7 victorii si o remiza , Universitatea Craiova ocupa primul loc la o diferenta de 8 puncte fata de adversara de astazi , echipa CS Crisul Chisineu Cris.

Partida va incepe la ora 15:00 si va este oferita de clubul Universitatea Craiova pe pagina de Facebook si canalul de Youtube .

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.