Fotbal : Un sondaj ne poate arata fiecare echipa cati suporteri are ! FC U Craiova vs CS U Craiova

40
1203

Fotbal : Un sondaj ne poate arata fiecare echipa cati suporteri are ! FC U Craiova vs CS U Craiova 1Pentru ca exista o mare rivalitate intre cele doua echipe ne-am gandit sa facem un sondaj prin care cei care sustin una din echipe sa poata vota !

Cum Craiova este impartita in doua de la revenirea echipei FC U Craiova , m-am gandit ca este momentul sa aflam care este cea mai iubita echipa din oras . Nu incurajez pe nimeni sa voteze o anumita echipa , suntem singurul website care are stiri despre ambele echipe si incercam sa ne facem treaba asa cum credem noi . Sa fim intelesi de inca un lucru : nu suntem primii cei care spun FC U in loc de FC U Craiova 1948 ! Puteti cauta pe google sa aflati ca sunt si alte ziare care au ales acest nume .

Atentie doar aici se contorizeaza voturile ! Nu pe facebook pe pagina sau grup !

Care este echipa ta preferata ?

 • FC U Craiova (55%, 2.055 Votes)
 • CS U Craiova (42%, 1.560 Votes)
 • Nu am nici una .. (2%, 91 Votes)

Total Voters: 3.706

Loading ... Loading ...

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

40 COMENTARII

 1. Salut,
  Mi as dorii din tot sufletul ca FCU sa ajunga dinou in prima liga dar sunt sceptic in privinta asta! Se pun bete in roate de la liga 4 a.., deci e foarte greu… Acum jucam la Celaru…sau nu stiu exact pe unde… cand va fi in C… unde vom juca???

 2. ma astept ca numarul celor ce vor vota CSU sa fie cu mult mai mic decat al celor ce tin cu FC U. Asta fiindca e aceeasi situatie si la.nivelul tarii: prostii si ignorantii sunt intotdeauna mai multi !

 3. CS Universitatea Craiova = Stiinta! Sclavii booveanului = rusinea orasului!
  Iar pt cei ce se simt: sunt sclavi nu pt ca il sustin pe monstru, ci pentru ca sustin orice firma noua infiinteaza booveanul peste noapte, fara a exista legatura intre acele societati.

 4. Numele corect este Clubul Sportiv Universitatea Craiova, conform hotararilor Justitiei Romane, conform intelegerii cu institutia Universitatii si Primaria din Craiova. sa nu rotunjim in minus la numele, la CSU, in timp ce ilegalii U Craiova 1948 devin FCU, asta daca vrem nurnalism europeean ! To’arasul Booveanu nu are dreptul sa utilizeze numele de Universitatea, nu stiu ce mai dezbateti. Chiar pe propiile invitatii boovene, la ultimul meci la tara, unde-i este locul, s-a utilizat numele corect, fara FC, fara Universitatea!!
  Echipa Booveanului e ca si tenesii chinezesti clonati, Abibas, sau Noke, care se vindeau prin anii 90. Intr-o tara europeeana nu ai voie sa induci consumatorii, cu nume similare, culori similare. Prevad ca nici U si nici 1948 nu vor fi ingaduite de justitie, nici stema cu leul gras, nici culorile, singura solutie fiind adevaratul nume FCU Booveni 2013-2017, culori verzi, ca tapsanul din Booveni, iar stema cu un cap de bour, daca e de acord Republica Moldova! To’arasul fost ajutor de ospatar, ospatar, brutar, fost tucalar al plotonerului Dinel, sa ia exemplu de la fostul stapan Jiji, care, disciplinat, si-a spus FCSB! De ce nu FCUB ?

 5. Cine are dreptul sa poarte numele Universitatea? Aceasta este intrebarea, care are si raspunsul in Justitie, din partea Universitatii si a Primariei. E ca si sum ai dezbate a cui este Masa Tacerii, a lui Brancusi sau a Booveanului, fiindca a mancat o data slanina cu ceapa pe ea?? Nu mai induceti lumea in eroarae cu asemenea intrebari absurde. Fotablul craiovean nu s-a nascut la Booveni, ci la Craiova, iar echipa este a orasului si a Universitatii, nu a copiilor unora si altora! Hai Stiinta!

  • Adevarat, precum la Radio Erevan, dar cu doua exceptii: nu este FCU ci doar U, si nu este a oltenilor ci a faniliei din Booveni!

   Singura echipa care are dreptul sa se numeasca Universitatea joaca la Cluj, luptand pentru al 5lea titlu! Hai Stiinta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.