Fotbal : Universitatea Craiova a pierdut ieri la Severin contra liderului …

0
206

Fotbal : Universitatea Craiova a pierdut ieri la Severin contra liderului ... 1Universitatea Craiova a pierdut posibilitatea de a se apropia de Turris Turnu Magurele la 3 puncte . Ieri la Severin pe stadionul Municipal , Universitatea Craiova a avut programat meciul cu Turris Turnu Magurele. Partida a contat pentru etapa cu numarul 20 .
Peste 1500 de spectatori au fost prezenti pe Municipalul din Severin. Universitatea Craiova a inceput meciul cu o posesie destul de buna . In a doua jumatate a primei reprize ,oaspetii au revenit si au echilibrat jocul .
Pana la pauza nici o echipa nu a reusit sa inscrie astfel ca scorul a fost 0-0.
Jucatorii echipei Turris Turnu Magurele au venit momtati de la cabine iar in minutul 47 Voicu inscrie pentru Turris cu un sut de la 20 m in vinclu portii lui Chindris .

Citeste si :  Fotbal : Mario Enache ne-a acordat primul interviu dupa transferul la Universitatea Craiova !

Dupa marcarea golului , Turris Turnu Magurele s-a retras in propria jumatate pe 2 linii astfel ca Universitatea Craiova nu a reusit sa aiba posibilitatea de a se apropia de poarta.
Echipa din Turnu Magurele au reusit sa mentina scorul de pe tabela . Acestia au apelat la numeroase trageri de timp iar arbitru a inclinat de cateva ori balanta pentru oaspeti.
La finalul meciului , Eric Lincar a instigat la violenta arantand catre suporteri semne obscene .

Ulterior au avut loc unele incidente la marginea terenului .
La finalul acestui meci Universitatea Craiova coboara un loc in clasament iar diferenta dintre Universitatea Craiova si Turris este acum de 9 puncte .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.