Fotbal : Universitatea Craiova a reusit sa se impuna cu magazinul clubului in topul cluburilor din tara ..

0
230

Universitatea Craiova are inca de tras pana sa revina in prima liga dar magazinul clubului este deja in topul magazinelor din intreaga tara. Chiar daca se afla in Liga 3 cu sanse mari de promovare , Universitatea Craiova a reusit sa continue istoria magazinului si putem sa spunem ca alte cluburi (chiar si cel cu domiciliul in Mogosoaia) se inspira din produsele realizate de o echipa mica dar ambitioasa ..

Profesionalismul este asociat acestui magazin iar inovatia si produsele originale sunt doar aici . Magazinul clubului reuseste sa cucereasca suporterii din intreaga lume .

Citeste si :  Fotbal : Eugen Trica a transmis un mesaj suporterilor echipei Universitatea Craiova !

Este de notorietate faptul ca produsele cu insemnele echipei Universitatea Craiova au facut inconjurul lumii iar asta se datoreaza in primul rand echipei care lucreaza ca totul sa fie impecabil .

Nu sunt sute si nici chiar zeci , sunt cativa oameni extraordinari pentru care Universitatea Craiova inseamna totul . Nu am sa dau nume in schimb am sa le multumesc in numele tuturor suporterilor ! Sunt cei care nu se vad si cei care au reusit sa continue istoria acestui magazin…

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova paraseste Cupa Romaniei cu fruntea sus ! Universitatea CRAIOVA - UNIVERSITATEA CLUJ 2-3

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.