Fotbal : Universitatea Craiova are interzis pe stadionul din Craiova!

0
100

Fotbal : Universitatea Craiova are interzis pe stadionul din Craiova! 1Azi a fost adaugat la contractul dintre Primaria Craiova si SC Blue Lions Capital SA ( ulterior SC Club Sportiv U Craiova SA) un act aditional prin care CS U Craiova primeste cantonamentul din Lunca si multe altele .

De ce Universitatea Craiova are interzis pe stadionul din Craiova ?

Am sa va raspund cu subiect si predicat ceea ce se intampla cu Universitatea Craiova de cand a revenit in liga 4. Mihai Rotaru (patron CS U Craiova) a reusit cu ajutorul banilor sa cumpere TOT !

Citeste si :  Primaria Craiova invata soferii sa foloseasca parcometrele

Faptul ca echipa Universitatea Craiova este in liga 3 cu sanse de promovare in liga secunda acest lucru nu este pe placul PSD & Rotaru !

De ce nu doreste Rotaru & Co sa nu se stie de echipa ? Pentru ca atunci o mare parte din ei realizeaza ca au fost la meciurile unei clone ! Ale unei echipe create de PSD & Lia Olguta Vasilescu .

Stadionul din Craiova are foarte multe probleme de cand a fost construit . In afara de mine nimeni din presa nu vrea sa spuna despre erorile acestui stadion . De ce ? Pentru ca sunt 65 de milioane de euro facuti praf de Lia Olguta Vasilescu & PSD !

Erorile sunt atat de mari incat pot sa fie din afara stadionului . Toti cei care sunt implicati la proiectul stadionului incearca ca aceste erori sa nu fie facute public .

Au “reusit” sa faca taxele pentru liga 1 , saisprezecimi de cupa , Champions League dar pentru liga 2 si 3 nu ! Oare de ce ? Tocmai ca Universitatea Craiova sa nu poata avea acces !

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova a castigat impotriva Satelitului Astrei iar Turris s-a impedicat la Alexandria

 

 

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.