Fotbal : Universitatea Craiova castiga amicalul cu IF LYSENG ! Claudiu Balan ajunge la 5 goluri marcate in Antalya !

0
544

Fotbal : Universitatea Craiova castiga amicalul cu IF LYSENG ! Claudiu Balan ajunge la 5 goluri marcate in Antalya ! 1

Echipa condusa de Nicolo Napoli castiga amicalul de astazi din Antalya impotriva echipei IF LYSENG . Incepand cu ora 15:30 (ora Romaniei 14:30) .

 Nicolo Napoli a putut sa se bazeze in aparare pe Madalin Ciuca (a revenit dupa o entorsa ) si Ovidiu Dananae (probleme cu gamba dupa primele zile din cantonamentul desfasurat in Antalya).

Universitatea Craiova a inceput bine meciul de astazi , avand o posesie destul de buna , elevii condusi de Nicolo Napoli au preluat initiativa in prima repriza .

Cu cei 4 jucatori de la mijloc : Tanase-Codoban-Zimta-Raicea , Universitatea Craiova a inceput sa puna probleme inca din primele minute . Alexandru Avram avand chiar un penalty neacordat in prima repriza.

Citeste si :  Fotbal / Nicolo Napoli : Daca a venit Stoica treaba mea la FCU s-a incheiat!

Golul a venit de la Claudiu Codoban care a executat o lovitura libera iar Claudiu Balan in urma respingerii a reusit sa inscrie pentru prima data in poarta echipei  IF LYSENG in minutul 38.

Acesta a fost si scorul pauzei in al 5-lea amical al echipei Universitatea Craiova din stagiu de pregatire din Antalya .

In repriza secunda Nicolo Napoli a efectuat cateva schimbari iar Universitatea Craiova a inceput sa atace din nou poarta danezilor .
Universitatea Craiova a continuat sa atace iar cu 11 minute de la fluierul reprizei secunde Samuel Zimta a fost faultat in careu iar arbitru a dictat lovitura de pedeapsa pentru Universitatea Craiova.
Claudiu Balan inscrie din nou pentru Universitatea Craiova .

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova continua aventura in Cupa Romaniei !

La cateva minute dupa ce a inscris Claudiu Balan , Alexandru Avram a parasit terenul accidentat astfel ca registrul tactic al echipei a fost altul .

In repriza secunda Nicolo Napoli a introdus pe teren pe Stefan Kovari , Constantin Grecu , Perez , Cornel Suciu si Marius Avram .

Pentru Universitatea Craiova au evoluat : Sorin Mogosanu, Radu Negru, Ovidiu Dananae,Madalin Ciuca, Radu Cristiu,Ionut Tanase, Claudiu Codoban,Alex Raicea,Samuel Zimta,Alexandru Avram, Claudiu Balan.
Rezerve :Claudiu Chindris,Stefan Kovari,Laurentiu Mot,Constantin Grecu,Perez,Cornel Suciu,Marius Avram.
Pentru acest meci Robert Raducanu a fost indisponibil , acesta are probleme la genunchi .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.