Fotbal : Universitatea Craiova castiga categoric cu A.C.S. S.R. Municipal Brasov

0
427

Fotbal : Universitatea Craiova castiga categoric cu A.C.S. S.R. Municipal Brasov 1Azi la Severin , pe stadionul Municipal , Universitatea Craiova a intalnit A.C.S. S.R. Municipal Brasov, meci contand pentru etapa cu numarul 17 din Liga 3 , Seria 3.

Nicolo Napoli a fost nevoit si de aceasta data sa schimbe formula de start avand in vedere problemele medicale dar si suspendarea lui Cristiu (cumul de cartonase galbene) .

Radu Negru a trebuit sa schimbe pozitia fata de meciul de la Colonesti iar in locul lui a fost folosit Stefan Kovari iar in compartimentul median Alex Raicea si Samuel Zimta au fost rezerve in partida de azi .

Echipa din Brasov , avand foarte multi tineri in componenta, au inceput destul de tare meciul de pe Municipal dar ocaziile au lipsit . Prima ocazie importanta pentru Universitatea Craiova a fost in minutul 16 Raducanu patrunde pe stanga,centreaza in careu la Codoban, insa acesta suteaza slab si portarul brasovenilor retine.

In mintul 19 Claudiu Balan trimite o pasa catre Raducanu,dar sutul acestuia trece peste poarta brasovenilor.

Ocaziile echipei Universitatea Craiova au continuat la poarta oaspetilor iar in minutul 25 Negru suteaza de la 20 de metri dar pe langa poarta .

La cateva minute , Sorin Mogosanu se accidenteaza iar in locul lui intra in poarta Claudiu Chindris .

In minutul 29, Universitatea Craiova obtine un penalty dar Claudiu Balan rateaza ,sutul sau destul de slab pe centru portii.

La pauza scorul a ramas neschimbat Universitatea Craiova 0 – 0  A.C.S. S.R. Municipal Brasov.

Dupa pauza , Nicolo Napoli muta decisiv prin introducerea lui Alex Raicea si a lui Avram Alexandru .

In minutul 54 ,  Claudiu BALAN  inscrie dupa o actiune purtata pe partea stanga initiata de Negru Radu.

Ocaziile la poarta oaspetilor au continuat iar in minutul 65 Claudiu Codoban suteaza puternic dar portarul boxeaza .

La nici 6 minute , in minutul 71 Alex RAICEA inscrie in poarta echipei din Brasov in urma unei actiuni pe partea dreapta .
In minutul 80,  Alex RAICEA patrunde frontal si marcheaza ultimul gol al intalnirii de astazi.

Rezultat final : Universitatea Craiova 3 – 0  A.C.S. S.R. Municipal Brasov.

In urma acestui rezultat , Universitatea Craiova urca un loc in clasament la acelasi numar de puncte cu echipa din Horezu dar cu un golaveraj mai bun .

Universitatea Craiova : Mogosanu Sorin,Kovari Stefan,Suciu Cornel,Dananae Ovidiu,Negru Radu,Tanase Ionut,Codoban Claudiu,Keita Saibaa Maudo,Balan Claudiu,Fisayo.

Rezerve : Chindris Claudiu,Mot Laurentiu,Zimta Samuel,Grecu Constantin,Villegas Sebastian Perez,Raicea Alexandru,Avram Alexandru.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.