Fotbal : Universitatea Craiova castiga categoric impotriva echipei A.C.S Viitorul Domnesti

0
282

Fotbal : Universitatea Craiova castiga categoric impotriva echipei A.C.S Viitorul Domnesti 1Ieri pe Stadionul Municipal din Severin a avut loc meciul dintre Universitatea Craiova si A.C.S Viitorul Domnesti. Partida a contat pentru etapa cu numarul 14 din Liga 3 Seria 3.

Meciul a inceput cu cateva minute de intarziere pentru ca oficialii din staful oaspetilor nu au ajuns in timp util la Stadionul Municipal .

In prima repriza pe fondul dominarii Universitatea Craiova a reusit sa bifeze cateva ocazii care anuntau primul gol . Florin Costea a deschis scorul cu un sut splendid din afara careului,plasat chiar la radacina stalpului din dreapta. La nici 2 minute, Universitatea Craiova inscrie din nou ! De aceasta data Alexandru Raicea inscrie pentru 2-0 iar oaspetii au inceput sa aiba probleme mari in constructie. Practic fundasii Calu si Grecu au trecut de centrul terenului .. Asediul la poarta oaspetilor a continuat iar Claudiu Balan pentru 3-0 , scor care avea sa fie si al pauzei.

In cea de-a doua repriza,Universitatea Craiova ne-a adus aminte de evolutiile din Liga Doljului. Dupa nici 5 minute de cand au revenit de la cabine, Florin Costea a reusit sa marcheze. Apoi, la 3 minute distanta, decarul Stiintei a mai marcat un gol. In minutul 68, nou-intratul Sabin Lupu, reusea si el sa marcheze.
Ultimele 10 minute ale meciului au apartinut lui Florin Costea care a mai marcat doua goluri, ajungand la numarul de 5 goluri doar in aceasta partida si 9 goluri in 5 partide.

Scorul final al partidei a fost 8-0 pentru Universitatea Craiova. Iar cifra 8 ne-a dus cu gandul la regretatul Ilie Balaci care ieri a avut loc parastasul de 40 de zile .

Universitatea Craiova : Chindris Claudiu,Kovari Stefan,Calu Cosmin,Grecu Constantin,Negru Radu,Mot Laurentiu,Villegas Perez Sebastian,Raicea Alexandru,Balan Claudiu,Costea Florin,Dina Mihai.

Rezerve : Mogosanu Sorin,Surugiu Olivian,Lupu Sabin,Ezaki Chihiro,Zimta Samuel

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.