Fotbal : Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga ! Maine intalneste Unirea Slobozia …

0
134

Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga iar maine intalneste Unirea Slobozia incepand cu ora 11:00 . Intalnirea de la Slobozia este transmisa pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+ ..

Universitatea Craiova nu a convins prin ultimele rezultate dar rezultatele celorlalte urmaritoare au facut ca diferenta dintre Stiinta si locul 2 sa ramana de 3 puncte .

Universitatea Craiova se confrunta si cu cateva probleme medicale astfel ca Dan Vasilica a fost nevoit sa lase acasa 2 jucatori .. Cristea si Gâț  sunt accidentati astfel ca nu au facut deplasarea la Slobozia .. Anghelina  si Cacheiro nu fac deplasarea , probabil ca Dan Vasilica a pregatit altfel meciul cu Unirea Slobozia .. Din pacate nici Ciolacu nu poate evolua impotriva echipei Unirea Slobozia , el este suspendat .. Totusi este si o revenire in lot , Alex Raicea a revenit pentru aceasta partida si este apt din punct de vedere medical ..

Lotul pentru partida cu Unirea Slobozia!

PORTARI: Popa, Mogoșanu

FUNDAȘI: Negru, Paramatti, Diakite, Diallo,Gugu, Huyghebaert, Criștiu

MIJLOCAȘI: Raicea, Stoenac, Pop, Avram, Albu, Baeten, Blidar, Vali Munteanu

ATACANȚI: Compagno,Bălan, Răducanu

 

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.