Fotbal : Universitatea Craiova continua spre Liga 2 cu inca o victorie !

0
160

Ieri a avut loc la Dumbravita partida dintre ACS Dumbravita si Universitatea Craiova. Meciul a contat pentru etapa cu numarul 12 din Liga 3 seria 4 . Universitatea Craiova a inceput bine partida si pret de 8 minute au dominat gazdele chiar daca suprafata de joc nu se afla in conditii optime pentru a putea avea un joc de posesie ..
Primul gol a fost al echipei antrenate de Eugen Trica , Zimta a marcat cu capul, in minutul 9, dupa o centrare excelenta a lui Marian Stoenac.
Dupa gol , posesia a apartinut gazdelor iar Universitatea Craiova a cedat mijlocul terenului .
Echipa din Dumbravita a egalat in minutul 25 prin Dragut. Din pacate la aceasta faza fundasii echipei Universitatea Craiova au fost depasiti destul de usor .
Golul lui Dragut a stabilit si rezultatul pauzei astfel ca la cabine ACS Dumbravita si Universitatea Craiova au fost la egalitate.
In repriza secunda , odata cu trecerea minutelor , gazonul din Dumbravita a devenit o mlastina . Jocul a avut de suferit din aceasta cauza dar totusi Universitatea Craiova a fost cea care a inscris in minutul 74 cand Marian Stoenac a transformat o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri .
Dumbravita si-a dorit foarte mult sa egaleze dar Roberto Bodea a inchis poarta extraordinar astfel ca Universitatea Craiova a castigat partida de la Dumbravita .
In urma acestui rezultat , Universitatea Craiova s-a distanțat la 10 puncte de Pecica și a profitat de rezultatele înregistrate în etapa a 12-a.

Citeste si :  Fotbal / Cupa Romaniei : Meciurile din Turul II al Cupei Romaniei aduc o confruntare ineditia CS Carcea - ACSO Filiasi

Eugen Trica a declarat urmatoarele la finalul meciului de la Dumbravita: Am câștigat aici împotriva unei echipe foarte bune, care a jucat foarte bine, s-au apărat și și-au creat câteva ocazii de gol, câteva situații de poartă, dar noi am jucat foarte bine, și îmi felicit jucătorii. Au obținut o victorie importantă, căci astfel iar ne-am distanțat la 10 puncte, ceea ce e foarte bine!

Universitatea Craiova : Bodea Roberto,Negru Radu,Avram Marius,Gugu Costel,Tanase Ionut,Pop Vlad,Raicea Alexandru,Stoenac Marian,Zimta Samuel , Balan Claudiu.
Rezerve : Chindris Claudiu,Suciu Cornel,Zanfir Ionut,Tudor Robert,Botia Vlad,Rogoveanu Daniel,Dragu Claudiu

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.