Fotbal : Universitatea Craiova programata pe 1 martie ! Nu doriti meciurile de fotbal cu spectatori ?

0
430

Fotbal : Universitatea Craiova programata pe 1 martie ! Nu doriti meciurile de fotbal cu spectatori ? 1Din pacate, FRF-ul face tot ce ii sta in putinta pentru a tine oamenii departe de stadion. Prima etapa a returului, meciul echipei Universitatea Craiova contra lui Bradu a fost reprogramat de sambata, 2 martie, vineri, 1 martie.

Meciul are loc in localitatea Colonesti incepand cu ora 15:00 .
Este de neacceptat la ce recurg acesti oameni pentru a ne impiedica sa ne sustinem echipa. In tur, aceeasi problema. Chiar nu doriti sa aveti suporteri la meciurile din liga 3 ?
Meciuri din deplasare, ale FC Universitatea Craiova , au fost programate vinerea, intentionat, dupa parerea noastra, deoarece se stie faptul ca in deplasari, Peluza Sud  97 e prezenta si pune o presiune fantastica pe adversari echipei Universitatea Craiova.
De ce ai vrea sa nu lasi lumea sa vina la stadion?

De ce sa nu le oferi posibilitatea de a veni, prin programarea meciurilor in zile accesibile pentru ei?

FRF nu doreste ca spectacolul sa fie in ambele parti si pe terenul de joc dar si in tribune !

Presedintele echipei Universitatea Craiova , Marcel Puscas a explicat aceasta situatie : “La cererea echipelor gazda, invocandu-se diverse motive,ignorand ziua de lucru de vineri, FRF accepta aceste solicitari. Cui ii pasa de spectatori, suporteri etc? Fotbalul fara fani este ca nunta fara lautari.
Probabil, daca nu sigur, conducatorii, jucatorii din Liga 3 vor sa fie liberi sambata si duminica. E nivel de amatori. Chiar si amatorii isi respecta spectatorii. In vest(Europa) da, la noi ba.
Din pacate. Am propus insistent la FRF, in urma cu doi ani ca ROAF sa fie modificat astfel ca echipele din Liga 3 sa dispute meciurile doar sambata dupa-amiaza.
Am vorbit singur. Sunt presedinte la FCU si suportam ignoranta si amatorismul deciziilor. Votul a fost vot. Reprezentantul Liga 3 in Comitetul executiv FRF este dl Florin Spanu de la Filiasi. Va rog sa va adresati dumnealui. Va multumesc.”

 

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.