Fotbal : Universitatea Craiova se desparte de 4 jucatori !

0
232

Fotbal : Universitatea Craiova se desparte de 4 jucatori ! 1Universitatea Craiova a efectuat ieri 2 transferuri pentru sezonul urmator iar azi a venit randul celor 4 jucatori sa rezilieze contractul cu Stiinta .

Dupa transferurile lui Gugu si Luica , Universitatea Craiova a incetat colaborarea cu 4 jucatori care au evoluat in sezonul trecut .

Primii fotbalisti plecati de la Universitatea Craiova inca din timpul returului de campionat au fost Adarabioyo, Kazuki si Alex Avram, urmand ca dupa finalul campionatului sa se renunte si la alti jucatori.

Urmatorii fotbalisti la care conducerea echipei Universitatea Craiova a luat hotararea sa renunte sunt Perez, Sabin Lupu, Keita si Ster. Despartirea de primii doi s-a facut prin rezilierea de contracte de comnun acord, iar la ultimii doi nu se va mai pune in aplicare optiunea pentru prelungirea contractelor acestora cu Stiinta.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Fotbal : Ultimul antrenament inaintea primului amical in Antalya. Adversar dificil pentru Universitatea Craiova!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.