Fotbal : Victor Naicu si Alin Pirvuica au prefatat meciul de la Severin!

0
373

ACSO Filiasi este in fata primului meci oficial din acest sezon. Cupa Romaniei a ajuns la Turul 2 iar in aceasta faza echipa filieseana intalneste Viitorul Simian.

Adversarul este unul destul de puternic dar istoricul echipei filiesene in aceasta competitie este unul foarte important care poate inclina balanta.

Unul din obiectivele din acest an este participarea in grupele acestei competitii iar intreg staful cat si jucatorii isi doresc sa il indeplineasca chair daca adversarii in tururile urmatoare pot sa fie superiori.

Victor Naicu si Alin Pirvuica au prefatat meciul de la Severin pe pagina oficiala a echipei ACSO Filiasi.

„Începem sezonul cu acest joc din Cupa României și întâlnim o echipă bună, care are deja un meci oficial jucat. Consider că nu suntem încă la capacitate maximă, pentru că această competiție începe mai devreme decât campionatul. Cu toate acestea, mergem la Severin cu gândul să ne calificăm.
Este un avantaj pentru echipa gazdă faptul că joacă acasă, dar consider că avem o echipă experimentată, care oriunde ar juca trebuie să emită pretenții. Sperăm să ne prezentăm mult mai bine decât am făcut-o în amicale. Trebuie să intre în starea aia de competiție. Armășelu, Manolache și Bălașa vor lipsi de la acest meci, ” a declarat Victor Naicu pentru pagina oficială ACSO Filiași.

“Primuk meci oficial este in Cupa Romaniei si daca ne uitam in spate, la istoria noastra in aceasta competitie, putem spune ca suntem obligati sa facem o figura frumoasa si in aceasta editie.
Este foarte important sa incepem cu dreptul. Si pentru baieti va fi o motivatie in plus,pentru ca amicalele sunt amicale, pe cand un meci oficial schimba datele problemei. Se motiveaza altfel. Jucam la Severin, au sustinut deja un meci oficial, deci este un avantaj pentru ei. Dar ii cunoaste foarte bine. Am avut cu ei si un meci amical,care ne-a prins bine. Nu-mi fac griji deloc.” a declarat Alin Pirvuica pentru pagina oficială ACSO Filiași.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.