Fotbal : Victor Piturca a tradat in 1994 Universitatea Craiova ! Amanunte in exclusivitate despre actualul antrenor al echipei CSU Craiova !

0
426

Victor Piturca de ce ai fost dat afara in 1994 de George Constantin Paunescu si Eugen Arnautu ?
Pana sa ne raspunzi public la aceasta intrebare avem noi explicatia in exclusivitate .
Un episod interesant a fost chiar in 1994 la Universitatea Craiova . Victor Piturca a tradat echipa in stilul lui caracteristic . In 1994, cu acceptul lui Victor Piturca , a plecat Gica Craioveanu la Dinamo impreuna cu Ovidiu Stanga .
Cum a „reusit” Victor Piturca sa faca acest lucru este interesant . Dar pana sa aflam acest lucru sa notam si faptul ca Ovidiu Stanga a fost transferat imediat de catre Fratii Becali direct la Salamanca . Nu a mai fost nevoie sa fie transferat cu acte la Dinamo ..
Eugen Arnautu a avut o discutie cu Victor Piturca in care l-a intrebat de plecarea lui Gica Craioveanu la Dinamo . Victor Piturca a mintit ca avusese o discutie cu George Constantin Paunescu si acesta ia dat acceptul sa il trimita la Dinamo .
Eugen Arnautu a mers dupa cateva zile la Bucuresti si a avut o discutie cu George Constantin Paunescu .
„Domnul Paunescu , Craioveanu este in cantonamentul lui Dinamo . Ce s-a intamplat ?” a spus domnul Eugen Arnautu . La care George Constantin Paunescu ia explicat ca habar nu are . Eugen Arnautu ia explicat ca Victor Piturca a avut o discutie cu acesta . George Constantin Paunescu a negat aceasta discutie .
Eugen Arnautu a cerut sa il dea afara pe Victor Piturca la care George Constantin Paunescu a fost de acord . Asa s-a incheiat mandatul lui Victor Piturca la Universitatea Craiova .. A tradat in cel mai urat mod posibil … Este posibil sa tradeze din nou ? Cu siguranta !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.